Tipujte a vyhrajte s Piešťanským týždňom!

  • Šport / Ostatné športy
  • 1. marca 2016, 09:53
  • Autor:red

Štart jarnej časti regionálnych a oblastných futbalových súťaží už klope na dvere. Pri tejto príležitosti začína Piešťanský týždeň novú súťaž Tipujte a vyhrajte s Piešťanským týždňom.

Nultý ročník tipovacej súťaže bude mať 15 kôl a potrvá od 6. marca do 12. júna. Hlavným partnerom „tipovačky“ je hokejový klub ŠHK 37 Piešťany, ktorý poskytne hlavnú i čiastkové ceny. Každý mesiac oceníme najúspešnejšieho tipujúceho a napokon víťaza celej súťaže. Okrem pravidiel zverejňujeme aj prvý tipovací kupón.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE:



1. Tipovacia súťaž Piešťanského týždňa má 15 kôl.

2. V každom kole bude vždy v utorok uverejnený tipovací kupón s 10 zápasmi (s prevahou regionálnych futbalových súťaží, tie doplnia stretnutia v iných kolektívnych športoch)

3. Účastník súťaže vyplní tipovací kupón jedným tipom ku každému zápasu. Pri použití dvojtipu či trojtipu je tipovací kupón neplatný.

4. Tipovací kupón je platný len vtedy, ak je doručený do piatka aktuálneho týždňa do redakcie Piešťanského týždňa na adrese: Teplická 63 (City Passage), 921 01 Piešťany, poštou alebo osobne. Nie e-mailom.

5. Za každý správne tipovaný zápas získava účastník súťaže jeden bod.

6. V súťaži sú dva druhy výhier. Celkovú výhru získa účastník súťaže s najvyšším počtom uhádnutých výsledkov zo všetkých kôl. V prípade rovnosti bodov viacerých tipujúcich rozhoduje o poradí: 1. vyšší počet lepších výsledkov v kolách (porovná sa koľkokrát v súťaži uhádli 10 zápasov, koľkokrát 9, 8, atď.), 2. žreb

7. Výhrou na každý mesiac trvania hry je odmena pre najlepšieho tipéra v aktuálnom mesiaci. V prípade, že najviac bodov získajú v jednom kole viacerí súťažiaci, platí rovnaký postup ako v bode 6.

8. Každý účastník súťaže môže hrať v jednom kole len na jeden tipovací kupón. Ak pošle viac kupónov, nie je platný ani jeden z nich.

9. Súťaže sa môžu zúčastniť čitatelia Piešťanského týždňa. Kupóny vystrihnuté z týchto novín sú platné. Fotokópie ani skeny neplatia.

10. Priebežný zisk bodov účastníkov súťaže bude uverejnený vždy nasledujúci utorok na webovom portáli Piešťanského týždňa www.piestanskydennik.sk, mená najúspešnejších tipujúcich i ďalšie zaujímavosti aj v aktuálnom novinovom vydaní Piešťanského týždňa.

11. Ak si mužstvá zo zápasu na tipovanom kupóne navzájom vymenia dejisko zápasu alebo sa stretnutie z nejakých dôvodov neuskutoční (prípadne sa nedohrá), zápas sa do tipovacej súťaže neráta. Vždy platí výsledok dosiahnutý na ihrisku, prípadná zmena výsledku (napr. kontumácia) sa v tipovacej súťaži neprejaví.

Úplne pravidlá a podmienky súťaže si môžete prečítať tu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav