Stolní tenisti MTJ striedavo úspešne

  • Šport / Ostatné športy
  • 5. apríla 2018, 10:37
  • Autor:šg

Stolnotenisové družstvá MTJ Piešťany-Moravany majú za sebou ďalšie zápasy. Viedli si v nich striedavo úspešne. Kým prvoligové „áčko“ prehralo obe stretnutia, ostatné družstvá bodovali.

Prvoligista mal v predposlednom dvojkole zdatných súperov, ktorým podľa očakávania podľahol – Elastiku Trnava 3:11 a Metalfinu Galanta 2:12. V prvom zápase uhral dva body Ivan Pupák a jeden Miloš Varga, v druhom získali po bode Varga a Miroslav Jaššo.
Ďalšie tri družstvá MTJ vyhrali zhodným skóre 10:8. Druholigové „béčko“ týmto výsledkom naplno zabodovalo vo Veľkých Úľanoch (Miloš Varga a Lukáš Parma po 3,5, Jaroslav Uherčík a Marek Lulovič po 1,5), „céčko“ si v štvrtej lige priviezlo tri body z Jelky (Ladislav Košút 3, Filip Zajaček a Ján Kaščák po 2,5, Vlado Stolár 2) a „déčko“ MTJ zdolalo doma v zápase šiestej ligy Dobrú Vodu „B“. Kaščák a Daniel Brenesel prispeli k tesnej výhre ziskom 3,5 bodu, Karol Vytykač a Július Behul pridali po 1,5. Naprázdno nevyšlo ani „éčko“, ktoré v ôsmej lige remizovalo vo Voderadoch s domácou rezervou 9:9.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín