Slovakmana doplnia ďalšie sprievodné preteky

  • Šport / Ostatné športy
  • 27. mája 2015, 13:41
  • Autor:th

Triatlon Slovakman 226, ktorý sa bude konať v Piešťanoch v sobotu 1. augusta, sa už nezadržateľne blíži a organizátori podujatia počas uplynulého týždňa zverejnili ďalšie novinky, ktoré majú preteky skvalitniť a zatraktívniť.

Brány piešťanskej Slovakman zastávky sa otvoria v piatok v popoludňajších hodinách, keď sa začne prezentácia pretekárov na sobotňajšieho Slovakman 226. O možnosť športovej aktivity neostanú ochudobnení ani ostatní, pretože si v ten istý deň budú môcť vyskúšať trať, po ktorej budú triatlonisti pretekať. V podvečerných hodinách sa uskutoční ďalší ročník Piešťanskej sedmičky. Môžete si zabehať v krásnom prostredí mesta a ešte byť za to odmenení napríklad pohárom za najrýchlejší čas.
Organizátori nezabudli ani na najmenších a v rámci bohatého sobotňajšieho programu pre nich pripravili tradičný Slovakman detský akvatlon, ktorý v Piešťanoch nebude chýbať ani v tomto roku. Svoje ratolesti môžete zapojiť do štyroch súťažných
kategórií – starší žiaci, mladší žiaci, deti s ročníkom 2004 a 2005 a deti s ročníkom narodenia 2006 a mladšie. Podľa výberu kategórie ich čaká plavecká a bežecká časť, po ktorej získajú pamätnú medailu, a tí najlepší aj vecné ceny od organizátorov. Štart akvatlonu je na programe o 10.00.
Na svoje si prídu aj tí, ktorí sa necítia na celý triatlon v rámci Slovakman 226. Preto môžete využiť možnosť poskladať štafetu a užiť si toto podujatie spolu s priateľmi. Na výber je hneď z niekoľkých možností. Podľa počtu máte možnosť prihlásenia 3-4-členných, respektíve 5-6-členných štafiet s tým, že sa môžete striedať po každom plaveckom, cyklistickom a bežeckom okruhu. Na každú štafetu v cieli čaká špeciálne Slovakman tričko a najrýchlejšie družstvá dostanú aj vecné ceny. Netreba váhať s registráciou, pretože štartovné bude postupne narastať.
Všetky informácie spolu s možnosťou registrácie nájdete oficiálnom webe www.slovakman.sk/226.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 26. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava