Mladí vodní motoristi súťažili na Sĺňave

  • Šport / Ostatné športy
  • 27. augusta 2014, 08:53
  • Autor:Martina Bábiková

Tretie kolo série Majstrovstiev Slovenska Formula Future v jazde na motorovom člne a viazaní vodáckych uzlov sa uskutočnilo v sobotu 16. augusta. Podujatie sa tradične konalo vo vodách piešťanskej Sĺňavy, kde súťažili mladší i starší pretekári.

Preteky usporiadal Klub vodného motorizmu a vodných športov Piešťany (KVM VŠ) v spolupráci so Slovenským zväzom vodného motorizmu. Súťažiaci boli z oddielov KVM VŠ Piešťany, KVM Inter Bratislava a OVM Malacky. Z domácich pretekárov v kategórii mladších žiakov bol najlepší Lukáš Paulovič na druhom mieste, Filip Fekete skončil tretí a Nina Reháková sa umiestnila na piatej priečke. V tejto kategórii zvíťazil Kristian Viktorin z Malaciek.
Medzi staršími žiakmi sa z domácich vodných motoristov darilo Jánovi Hužovičovi, ktorý skončil tretí, štvrtej Lucii Hužovičovej, Martinovi Paulovičovi na piatom mieste a Daniele Rehákovej, ktorá skončila ôsma. Túto kategóriu vyhral Richard Pajpach z Malaciek, ktorý sa zúčastnil aj majstrovstiev sveta v nemeckom Duisburgu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava