Mihalkovič obhájil prvenstvo v stolnotenisovom turnaji

  • Šport / Ostatné športy
  • 19. januára 2017, 08:39
  • Autor:P. Chnapko

Na sklonku minulého roka sa v lančárskom kultúrnom dome uskutočnil štvrtý ročník Boruta Cupu – turnaja neregistrovaných stolných tenistov. Dvadsaťštyri účastníkov bolo rozdelených do šiestich základných skupín. Dvaja najlepší zo skupín postúpili do boja o prvenstvo a slabší dvaja do súbojov o cenu útechy.

Na turnaji sa hralo k.o. systémom, ale poslední traja sa stretli vo finálovej skupine, kde si zahral každý s každým. O to boli súboje dramatickejšie, všetky zápasy sa skončili 3:2. Najskôr Branislav Remiáš z Vrbového zdolal Jakuba Peška z Bolerázu 3:2, potom Jozef Mihalkovič st. zo Šterús Peška 3:2 a nakoniec Mihalkovič Remiáša 3:2. Mihalkovič tak obhájil minuloročné prvenstvo, druhý skončil Remiáš a tretí Peško. Cena útechy sa stala korisťou Milana Belanského z Vrbového, ktorý v malom finále porazil domáceho Denisa Krihu 3:1.

Okrem cien útechy a pre troch najlepších bola jedna cena žrebovaná a tá sa ušla domácemu Ľubovi Depešovi. Na záver si deväť dvojíc medzi sebou zahralo štvorhry. Z víťazstva sa nakoniec tešili Vrbovčania Remiáš s Belanským.

Domáci usporiadatelia, stolní tenisti Kočína-Lančára, sa pochlapili aj výborným gulášom a tatarákom. Zisk z turnaja bude základom na ich nové športové oblečenie.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 2, ktoré je v predaji od 17. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel