Lyžiari Masár a Jánoška potvrdili na domácom svahu úlohu favoritov

  • Šport / Ostatné športy
  • 25. júna 2015, 11:19
  • Autor:(ľm), foto: archív autora

V lyžiarskom stredisku Ahoj nad obcou Banka sa v dňoch 12.-14. júna uskutočnili Medzinárodné preteky žiakov v lyžovaní na tráve. V konkurencii šesťdesiatich pretekárov z piatich štátov sa darilo aj zástupcom Lyžiarskeho klubu Remas Piešťany.

Na pretekoch Svetového pohára v kategórii U16 a U14 suverénne zvíťazili v slalome aj v obrovskom slalome Adam Masár a Alex Jánoška. Mladí lyžiari na tráve vo svojich kategóriách deklasovali súperov až štvorsekundovým náskokom. Dobré umiestnenia dosiahla aj Nikol Fričová z Bratislavy, ktorá bola v obidvoch disciplínach druhá. Vanesa Drahovská po peknej, ale riskantnej jazde v slalome spadla a pre zranenie už v obrovskom slalome neštartovala.

Po slávnostnom vyhlásení, ktoré sa konalo v sobotu netradične na pešej zóne v Piešťanoch spolu s premietaním videozáznamu z pretekov, sa všetci športovci aj s trénermi premiestnili k nemocnici a spontánnym potleskom pozdravili V. Drahovskú, aby sa skoro uzdravila.

Ďalší naši mladí pretekári Tatiana Suchá, Max Macháček, Kristián Švorc a Kristína Soukupová zatiaľ len zbierajú skúsenosti a na medailové priečky zatiaľ nedosiahli.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín