Lákadlom Night City Run bude Gladiátor

  • Šport / Ostatné športy
  • 13. júla 2017, 09:29
  • Autor:ts

Štvrtý ročník úspešného behu Piešťany Night City Run sa uskutoční v sobotu 15. júla. Organizátori ho oživia live koncertmi známych hudobných skupín. Lákadlom bude kapela Gladiátor, ktorá na Námestí slobody vystúpi tesne po skončení behu o 21.30 h.

Predkapelou je skupina Double Trouble a po Gladiátore vystúpia známi Piešťanci Coverage. Program bude trvať do jednej hodiny po polnoci.

Štart pretekov je plánovaný na 20.30 h z Námestia slobody. Účastníci si môžu vybrať, či absolvujú päťkilometrovú alebo desaťkilometrovú trať. Trasa povedie ako minulý rok po Teplickej ulici a po revitalizovanom chodníku popri potoku Dubová k Obchodnému domu Prior, pokračovať bude ku Kostolu svätého Štefana v „starých“ Piešťanoch. Späť sa pobeží cez mestský park.

Registrácia sa uskutoční v deň pretekov v budove vysokej školy – Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie na Rázusovej ulici od 17.00 do 20.00 h. Registračná brána sa uzatvorí 30 minút pred štartom, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez internetovú stránku www.beh.sk – Termínovka.

Prví traja bežci v jednotlivých kategóriách získajú vecné ceny. Počas behu nebude chýbať občerstvenie. Po pretekoch si prídu na svoje aj tí, čo nevyhrali, na všetkých bežcov čaká tombola a na obecenstvo spomínané koncerty hudobných skupín.

Organizátori žiadajú občanov a návštevníkov Piešťan, aby počas behu nedošlo k stretu hlavne prvých bežcov s chodcami, aby boli chodci ohľaduplní a dali im na chodníkoch, kde môže dôjsť k stretu, dosť priestoru. Takisto prosia o ohľaduplnosť vodičov motorových vozidiel a cyklistov na kritických miestach trasy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava