Futsalistky odohrajú v Diplomat aréne dvojzápas s Ruskom

  • Šport / Ostatné športy
  • 6. septembra 2017, 07:03
  • Autor:th

Piešťanská Diplomat aréna tento týždeň bude patriť ženskému futsalu. Slovenská reprezentácia žien tu totiž odohrá dvojzápas proti výberu Ruska, s ktorým sa stretne 7. a 8. septembra.

Prvé stretnutie je na programe o 19:00, druhé o 17:00. „Hráčky sa už veľmi tešia. Po roku si môžu opäť zmerať sily s TOP tímom nielen v Európe, ale aj na celom svete. Väčšina dievčat absolvovala stretnutia v Taliansku, takže vedia, aký level ich čaká. Chceme sa čo najlepšie pripraviť a zároveň prekvapiť súperky. Či sa nám to podarí, alebo nie, určite to bude pre dievčatá ‚vysoká škola futsalu‘ a výzva do budúcnosti, najmä pred budúcoročnou kvalifikáciou na majstrovstvá Európy,“ povedal tréner Patrik Beer k dvojzápasu proti futsalistkám z Ruska.
Nominácia SR:
brankárky: Petra Tišliarová (SLC Banská Bystrica), Kristína Bažíková (TJ Spartak Myjava), Jana Červíková (ŠKF VIX Žilina)
hráčky: Monika Komlodyová, Dominika Nagyová, Lenka Wienerová, Nikola Gajdošová (všetky Grizzly Košice), Nikoleta Hucovičová, Silvia Smatanová, Iveta Neveďalová (všetky TJ Spartak Myjava), Monika Bytčanková, Andrea Herbriková, Veronika Sluková (všetky ŠKF VIX Žilina), Kristína Macková (Štich Humenné), Natália Veselová (SLC Banská Bystrica)
Realizačný tím:
technický vedúci mužstva: Ján Baltazarovič
tréner: Patrik Beer
asistenti trénerov: Ladislav Németh, Marek Hrabčák
fyzioterapeut: Róbert Fabíny

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava