Streda v znamení extraligovového šlágru, Čajky privítajú posilnený Ružomberok

  • Šport / Basketbal
  • 1. marca 2017, 09:25
  • Autor:ts

Piešťanské Čajky dnes čaká posledný zápas v nadstavbovej časti extraligy na domácej palubovke. V atraktívnom dueli si v Diplomat aréne zmerajú sily s MBK Ružomberok, ktorý sa pred play-off posilnil o dve americké hráčky. Čajky v poslednom vzájomnom meraní síl v Ružomberku tesne prehrali a o to väčšiu motiváciu dnes majú svoje súperky poraziť.

Posledný domáci duel Čajok pred play-off, ktoré začína 15. marca zaiste ponúkne kvalitný basketbal. Ružomberok je aktuálne tretím tímom v extralige a ak všetko pôjde v play-off podľa papierových predpokladov, narazia Čajky v semifinále práve na Liptáčky. Tie sa počas uplynulých dní posilnili o dve americké hráčky. Pod košom zvýšila kvalitu Janae Smith, na obvode zase Shafontaye Myers. Obe zámorské posily by mali byť Ružomberku k dispozícii už v dnešnom stretnutí. Čajky sa však sústredia hlavne na svoj výkon. „Ružomberok je určite kvalitný súper a bolo tomu tak v každom vzájomnom zápase. Dokonca sa pred blížiacim play-off posilnili o dve americké hračky, takže o to viac musíme byť pripravené. Avšak myslím, že dnes bude veľa vecí závisieť od nás, zodpovedne sme sa pripravili a to chceme ukázať na ihrisku.  Hráme na domácej palubovke pred našimi divákmi a chceme sa dobre naladiť pred Final Four CEWL a samotným play-off extraligy,“ povedala Nikola Dudášová. 

Čajky čaká v nadstavbovej časti ešte sobotný zápas na palubovke Good Angels Košice. Potom sa už všetko bude sústrediť na Final Four CEWL, ktoré sa uskutoční počas víkendu 11. – 12. marca v českom Brne. V semifinále sa Piešťanky stretnú v sobotu o 15:00 hod s nemeckým Freiburgom. Nedeľné zápasy o umiestnenie sú plánované nasledovne – o 3. miesto 14:00, finále 16:30. Ďalšie informácie budeme prinášať na www.piestanskecajky.sk.  

Vstupenky si môžete zakúpiť v čase od 10:00 – do 14:00 hod v reštaurácii Diplomat aréna, alebo od 16:30 v pokladni. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav