Piešťany skúšajú reprezentantku Čiernej Hory

  • Šport / Basketbal
  • 23. februára 2017, 12:28
  • Autor:th

Piešťanské Čajky priviedli na týždňovú skúšku reprezentantku Čiernej Hory, Anu Baletič. Skúsená 31-ročná podkošová hráčka sa bude snažiť presvedčiť trénerov a vedenie basketbalového klubu o svojom ďalšom zotrvaní v Piešťanoch. Šancu ukázať sa dostane v dvoch extraligových zápasoch.

Čajky majú aktuálne problém na podkošových postoch. Lucia Krč-Turbová musela absolvovať ďalšiu operáciu achilovky a mimo hry bude 10-12 mesiacov. Rebeka Mikulášiková zase prekonala mononukleózu a jej návrat na palubovky sa očakáva v priebehu troch týždňov. Najmä za prvú menovanú muselo vedenie klubu hľadať náhradu, a tak doplniť káder o hráčku, ktorá by ju mohla nahradiť. „L. Krč-Turbovú je ťažké nahradiť, no nemohli sme si dovoliť chodiť po tenkom ľade s tým, že budeme mať úzky káder. Preto sme ho potrebovali rozšíriť pred záverečnou časťou sezóny a podarilo sa nám sem priviesť reprezentantku Čiernej Hory, Anu Baletič. Zatiaľ je u nás na skúšku a veríme, že nás presvedčí a pomôže nám v ťažkých súbojoch v závere sezóny,“ povedala Bronislava Borovičková, generálna manažérka Čajok.

A. Baletič nastúpila už v sobotnom stretnutí v Ružomberku, ale do hry sa príliš nedostala, nakoľko sa k tímu pripojila len v piatok. Šancu ukázať sa bude mať ešte v stredajšom stretnutí na domácej palubovke proti Good Angels Košice.

Reprezentantka Čiernej Hory v tejto sezóne doposiaľ nikde nepôsobila. Naposledy hrala v minulom ročníku vo švédskom tíme Udominate Basket. V minulosti pôsobila v tímoch CDB Zaragoza a Željezničar Sarajevo. Na Slovensku si krátko zahrala v sezóne 2013/2014 za Spišskú Novú Ves.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 7, ktoré je v predaji od 21. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel