Čajky sú už v Istanbule, dnes nastúpia proti Besiktasu

  • Šport / Basketbal
  • 5. novembra 2015, 09:38
  • Autor:T. Horký

Basketbalistky Piešťanských Čajok čaká už dnes ďalší zápas Európskeho pohára, keď sa o 14.00 hod predstavia na palubovke Besiktasu Istanbul.

Výprava piešťanských basketbalistiek dorazila do Istanbulu už včera večer a dnes ráno si prvýkrát zatrénovala priamo v Besiktas aréne. Hoci mali tréneri už včera naplánovaný večerný tréning, kvôli zdržaniu sa na ceste z letiska do hotela ho museli zrušiť. Čajky tak ráno dolaďovali posledné detaily pred poobedným zápasom, v ktorom proti nim bude stáť ďalší silný turecký celok. "Besiktas je ďalší súper, ktorý patrí k najlepším v EuroCupe. V jeho tíme je kvalita, majú viacero výborných hráčok, no my sa nevzdávame dopredu. Vieme takisto aj o ich slabinách a to by sme chceli využiť. Hoci nejdeme do zápasu ako favorit, radi by sme v Istanbule podali kvalitný výkon a domácich prekvapili," prezradil nám tréner Čajok Martin Pospíšil.
Všetky dôležité informácie vám budeme poskytovať priamo z Istanbulu. Teraz prinášame fotogalériu Čajok z ranného tréningu v Besiktas Aréne. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava