Natáčanie Hornej Dolnej je opäť v plnom prúde

  • Spravodajstvo / Región
  • 17. septembra 2015, 12:10
  • Autor:am

Dedinku Nová Lehota, ležiacu v Považskom Inovci, skrýval pred svetom vrchol Bezovca. Dnes ju takmer každý pozná pod seriálovým názvom Horná Dolná a pozrieť sa prichádzajú nielen obyvatelia okolitých obcí, ale zájdu tam i ľudia, západným Slovenskom len prechádzajúci. Minulý víkend nepatril k výnimkám, natáčanie je po lete opäť v plnom prúde.

Jazda autom po kľukatých cestičkách sa skončila v momente, ako nás zastavil člen štábu s vysielačkou v ruke a otázkou, kam sa chystáme. Počkali sme, kým dokrútia klapku, a potom nás pustili s jasnými pravidlami – po klapke nechodí nikto, kto nemusí, nerozpráva a nevydáva žiadne zbytočné zvuky.
Neboli sme jediní pozorovatelia. Na Petru Polnišovú, Dana Heribana či Michala Kubovčíka sa prišli pozrieť nielen rodiny s deťmi, ale i „choppristi“ (motorkári) z neďalekého zrazu. Ich srdcia prestali biť v momente, ako sa im podarilo zohnať televízne hviezdy na spoločnú fotografiu. Áno, jeden motorkársky telefón sa nám z ničoho nič objavil v ruke, pretože chlapci chceli byť zvečnení všetci spolu. Fotografovalo sa aj v opačnom garde. Dvojkolesového tátoša si vyskúšal Matej Landl – nasadil si prilbu, vysadol na nablýskaný stroj a usmieval sa do objektívu.
Pozrite si fotogalériu.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 38, ktoré je v predaji od 16. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava