V Dubovanoch velil kapitán Johnson

  • Spravodajstvo
  • 11. februára 2016, 08:22
  • Autor:Darina Havrlentová

Na územie domorodcov z Dubovian sa v sobotu 30. januára doplavili námorníci z ďalekých krajín. Čudovali sa, aké zvláštne osôbky na nich z brehu pozerajú, pokým nezistili, že sa u nich koná karneval. Posádka mala päť členov, viedol ju kapitán Johnson.

Tváril sa prísne, pretože plavčíci, leňosi, mu nedokázali pomôcť s nájdeným pokladom. Aby ich trochu prebral, spolu s maskami si zacvičili rozcvičky. Nakoniec sa skamarátili. Deti v maskách domorodcov sa im predstavili a nakoniec sa spolu pobavili pri tanečnej hudbe.

Kapitán sa vybral na lov papierových rybičiek s názvami súťaží, ale nedarilo sa mu. Na pomoc mu prišli dubovianski škôlkari. Škôlkar chytil rybku, a keďže nevedel čítať, s názvom súťaže mu pomohol školák. A tak sa súťažilo jedna radosť. Každý dostal sladkú odmenu, nechýbala ani tombola.

Od toľkej zábavy začalo aj v brušku vyhrávať. O utíchnutie muziky sa postarali mamičky v bufete s pripravenými párkami. Sladké koláčiky doniesol sponzor. Po krásnom dni príjemne unavení a vyjašení žiaci miestnej základnej školy i ich mladší kamaráti – škôlkari – sa vracali domov plní dojmov.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 9. februára.


0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín