Spievalo celé Veľké Orvište

  • Spravodajstvo
  • 16. januára 2018, 18:59
  • Autor:lm

Ako je už pár rokov zvykom, vždy 6. januára sa vo Veľkom Orvišti koná koncert pod názvom Spieva celá dedina. Nebolo to inak ani tento rok. Sála kultúrneho domu v obci sa v tento deň ponorila do bielo-zlatej výzdoby, stoly boli krásne naaranžované, doplnené svietnikmi, kvetmi a občerstvením.

Program sa začínal o 17. hodine, hostia však začali nečakane prichádzať takmer o hodinu skôr s očakávaním, aký program organizátori pre nich pripravili. Netrpezlivo čakali na príchod speváckeho zboru z miestneho kostola za sprievodu Ľudovej hudby Fidlikanti pod vedením Jozefa Lednického.

Vyzdobená sála praskala vo švíkoch.

Začiatok koncertu sa niesol vo vianočnom duchu kolied, hudobníci postupne prešli na ľudovú nôtu a zahrali hity známe i neznáme. Keď sa zabáva v sále rozprúdila, prišli na scénu úžasní tanečníci zo skupiny Credance, ktorí ľudí aj napriek nedostatku miesta vytancovali. Hostí naučili tiež niekoľko tanečných trikov posediačky. Tí sa príjemne zabávali až do neskorých nočných hodín.
Na záver programu účinkujúci zožali veľký úspech. Touto cestou sa organizátori chcú poďakovať všetkým priateľom, známym a sponzorom, ktorí sa podieľali na príprave podujatia, obsluhujúcemu personálu a organizátorom koncertu Ivone Hrdinovej, Mariánovi Hoštákovi a Lucii Machajovej. Veria, že sa o rok opäť všetci spolu zídu, a hlavne, že bude Spievať celá dedina.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava