Sokolovčania plesali vo vynovenej sále až do rána

  • Spravodajstvo
  • 1. marca 2017, 14:46
  • Autor:vd

V novozrekonštruovanom kultúrnom dome v Sokolovciach sa v sobotu 25. februára plesalo v rytme kokteilu namiešaného z emotívnej salsy i orientálnych melódií. Medzitým Sokolovčania tancovali polku, valčík či súčasné spoločenské tance. Ples ako sa patrí, s bohatou tombolou, nádhernými róbami, reprezentačným programom, chutnými nápojmi i jedlom.

„O program sa nám tento rok postarali tanečníci zo skupiny Salsa Vision Bratislava, ktorí sa prezentovali ukážkami tancov salsy, bachaty a kizomby. Pred polnocou vystúpili brušné tanečnice Shams z Piešťan, ktoré si priniesli so sebou aj krídla bohyne Isis či závoje,“ skonštatoval starosta obce Marián Dóczy.

Na plese sa bavilo v ten večer až do skorých ranných hodín stodvadsať ľudí pri hudobnej produkcii dídžeja Minoxiho. Polnočná tombola bola pre mnohých prekvapením, pretože organizátorom sa podarilo zohnať vskutku luxusné ceny – automatickú práčku, LED televízory, retro gramorádio, elektrický umývač okien či odšťavovač alebo čistič zeleniny. Po septembrovej hodovej zábave to bol prvý ples vo vynovenej sále, ktorú si Sokolovčania zrekonštruovali svojpomocne z vlastných zdrojov. Vo februári vynovili aj dámske toalety.


„V minulosti sme poriadali obecné plesy, výťažok vždy išiel nejakej organizácii. Teraz sme cenu lístka stlačili úplne nadol, bola takpovediac ľudová, len desať eur – s večerou, pollitrom vína, minerálkou, pagáčmi, pekným programom a bohatou tombolou. Za pomoci našich poslancov, zamestnancov úradu, mojej manželky a miestnych podnikateľov sa to dá zvládnuť. Takže teraz z toho majú úžitok všetci, ktorí sa zúčastnia našich obecných akcií,“ dodal starosta. Na otázku, kto z významnejších hostí sa zúčastnil plesu, odpovedal s úsmevom: „Predsa my, Sokolovčania!“

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 8, ktoré je v predaji od 28. februára.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava