Pri zrážke v Drahovciach skončilo auto v priekope

  • Spravodajstvo
  • 27. septembra 2017, 01:42
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni zasahovali pri dopravných nehodách v Drahovciach a na Banke. Hasili aj dva požiare v Piešťanoch – horiace auto na Komenského a odpad na Lipovej ulici.

Minulotýždňový vietor zhodil na cestu smerom k Havranu veľký konár stromu, ktorý bránil v premávke autám smerujúcim k horskému priechodu. Hasiči prekážku odpratali v stredu 20. septembra.
V ten deň sa stala búračka v Drahovciach. Na štátnej ceste v smere Drahovce – Madunice ostalo jedno z dvoch havarovaných áut v priekope. Vodičke poskytli hasiči prvú predlekársku pomoc, potom sa o ňu postarali záchranári. Na autách vykonali protipožiarne opatrenia a vytečené škodliviny zneutralizovali vapexom. Po zdokumentovaní nehody automobil odtiahli na krajnicu pomocou navíjacieho zariadenia.

Nehodu v Drahovciach zapríčinila nepozornosť.

Na Komenského ulici v Piešťanoch v piatok 22. septembra horelo auto Renault Laguna. Keď hasiči k požiaru dorazili, motor aj predná časť interiéru auta boli v plameňoch. V kufri sa nachádzali knihy, tie ostali celé. Škodu odhadli na 1500 eur.
Šťastie v nešťastí mal vodič Škody Felicia prechádzajúci v sobotu 23. septembra za vytrvalého dažďa obcou Banka, ktorý síce narazil do plota rodinného domu a poškodil plynovú prípojku, no nič vážnejšie sa mu nestalo. Hasiči cestu označili kužeľmi a v smere na Moravany nad Váhom bola časť komunikácie uzatvorená. Potom opravili poškodený ventil a zneutralizovali vytečené kvapaliny z auta. Na miesto prišli aj plynári na prekontrolovanie spojov v plynovej skrinke.
Pohárom vody sa snažil obyvateľ Piešťan v sobotu pred polnocou uhasiť požiar smetí v kontajneri na komunálny odpad na Lipovej ulici. Na pomoc mu prišli hasiči, ktorí si s ohňom poradili. Uhasili ho skôr, než stihol poškodiť smetnú nádobu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava