Mravnostný delikvent v Hubine?

  • Spravodajstvo
  • 3. februára 2016, 15:00
  • Autor:pror

Behá po obci Hubina exhibicionista? Zrejme nie. Zdá sa, že len susedia si osobné spory vybavovali nevhodným spôsobom. Postavy v tomto deji nie sú vymyslené, len v ich záujme mená nezverejníme, i keď ich poznáme.

Redakciu Piešťanského týždňa navštívil rozhorčený obyvateľ obce a úprimne nahnevaný tvrdil, že po Hubine pobehuje exhibicionista, čo nahlásil polícii, ale tá nič nerobí. Ako dôkaz odovzdal fotky a video ním zaznamenané. A naozaj, polonahý človek mu do bezpečnostných kamier, umiestnených na rodinnom dome, pózoval s otrčeným pozadím.

Vybrali sme sa priamo do obce zistiť, ako sa veci s „exhibicionistom“ majú. Navštívili sme i človeka, sťažovateľom označeného za páchateľa. „Viem, moje jednanie nepatrí k najvhodnejším. Mal som však trochu vypité a ten človek predtým vulgárne vynadal mojej priateľke, s ktorou tu žijem,“ bránil sa údajný mravnostný delikvent.

Sused vyjadrenie „nemravníka“, samozrejme, poprel. Policajti však potvrdili, že naozaj ide len o narušené susedské vzťahy. „Polícia prijala oznámenie o exhibicionistovi, odhaľujúcom sa v Hubine. Vec riešime ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Údajný mravnostný delikt teda zrejme dorieši príslušný okresný úrad v priestupkovom konaní.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 5, ktoré je v predaji od 2. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel