Bublinkovanie, vankúšová bitka aj tábory

  • Spravodajstvo
  • 6. júna 2017, 14:59
  • Autor:vd

Vo Vrbovom sa nielen menšie, ale aj väčšie deti či mládež môžu tešiť na niekoľko zaujímavých podujatí z produkcie Parlamentu mladých mesta Vrbové. Už v piatok 9. júna ich čaká bublinkovanie, koncom prázdnin vankúšová bitka. Organizátori chystajú aj štyri letné tábory, no i výlet za poznaním do Elektrárne Piešťany na vedecký brloh. Cieľom mladých aktivistov je priviesť deti k dobrovoľníctvu, prírode i športu.

Už tento piatok o 16.30 h sa stretnú pod šikmou vežou nadšenci akcie Bublinkománia vo Vrbovom. Prvá päťdesiatka detí bude mať bublifuky zdarma. Aktivisti chystajú aj tombolu.

„Tento rok organizujeme pre školákov tri denné letné tábory, ktoré sa začnú a tiež skončia v klube parlamentu mladých v Dome kultúry vo Vrbovom,“ uviedol šéf mládežníckej organizácie Dušan Sabo. „Už šiesty rok organizujeme denný tábor s názvom Tajomstvo šikmej veže od 10. do 14. júla, ďalej k nemu pribudli tábory Vrbovskí pátrači od 24. do 28. júla a Filmové hviezdy. Na tie sa zahráme od 14. augusta,“ dodal Sabo.

V každom z trojice uvedených táborov je naplánované cestovanie vlakom, výlety, kúpalisko, šport, turistika, zábava. Deťom chcú jeho organizátori aj animátori dať čo najviac, aby sa do tábora vrátili opäť.

„V spolupráci s partnerskou organizáciou, Strediskom voľného času v českom meste Vítkov, organizujeme aj jeden pobytový tábor v Čechách s názvom Zážitková bomba. Uskutoční sa v dňoch 30. júla až 6. augusta. Tento je už však plne obsadený,“ poznamenal Sabo s tým, že aktivity v táboroch budú postavené tak, aby deti voľný čas využili zmysluplne.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín