Kto teda používa mestskú bankomatovú kartu?

  • Nezaradené
  • 29. januára 2016, 08:29
  • Autor:Tibor Hlobeň

Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny sa minulý rok konalo ako vždy v tradičnom termíne – prvý júnový víkend (5.-7. júna). Kópia z výpisu účtu za mesiac jún debetnej bankomatovej karty hovorí, že položky vo výške 611 eur (M. Hynekom označené ako občerstvenie v rámci Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny) a 556 eur (M. Hynekom označené ako slávnostný obed pre delegácie partnerských miest v rámci dní Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny 2015) boli uhradené dňa 23. júna, teda viac ako dva týždne po oficiálnom ukončení dní Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny!

Za skoro zbytočné plytvanie priestorom po tomto konštatovaní preto považujeme ďalšiu polemiku k reakcii pána viceprimátora, ešte jednu poznámku si však zaslúži. Ak tvrdí, že platobnou bankomatovou kartou Mesta Piešťany disponuje len jedna osoba – primátor mesta, naznačuje tým, že konzumácie v bratislavskej Eurovei a v luxusnom hoteli neďaleko Piešťan sa zúčastnil a mestskou kartou uhradil Miloš Tamajka?

EPILÓG



Verejnosť nielen v Piešťanoch dodnes čaká na výsledky práce Bezpečnostnej komisie pod vedením M. Hyneka, zaoberajúcej sa minuloročným marcovým škandálom v súvislosti s vniknutím externej firmy do počítačov zamestnancov mestského úradu a dôsledkov tohto konania. Verejnosť nielen v Piešťanoch stále čaká na prezradenie prvýkrát ešte minulý rok sľúbeného mena súkromného sponzora, s ktorým M. Hynek rokoval v súvislosti s financovaním výstavy tréningovej hokejovej haly. Verejnosť nielen v Piešťanoch… sa niekedy dočká presnej a pravdivej odpovede na otázky, súvisiace s platobnou kartou Mesta Piešťany, určenej na reprezentačné a propagačné účely?

Tému spracoval Tibor Hlobeň, šéfredaktor Piešťanského týždňa

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel