Zomrel futbalový tréner Ľuboš Mihálik

  • Kultúra a spoločnosť
  • 11. novembra 2014, 12:31
  • Autor:vd

Boj so zákerným ochorením prehral minulý týždeň charizmatický tréner najmenších futbalistov Ľuboš Mihálik z Piešťan. Rodina, kolegovia i futbalisti sa s ním rozlúčili v pondelok 10. novembra na cintoríne na Žilinskej ceste.

„Ešte asi pred dvomi mesiacmi mi Ľuboš Mihálik, ktorý trénoval mojich synov, z ktorých obaja sú už dospelí futbalisti, telefonoval, s akým ochorením bojuje. Bol plný odhodlania, síl a vôle. Nemôžem uveriť tomu, že už tu nie je. Bol to jeden z najkvalitnejších ľudí, akých poznám. Aj vďaka nemu môj starší syn teraz oblieka tričko PFK Piešťany,“ povedala nám Anna Zsolnayová.
Bývalý futbalista, neskôr futbalový nadšenec, tréner viacerých mužstiev sa s nevyčerpateľnou energiou a nadšením venoval pritiahnutiu detí k športu – futbalu a rozvíjal v nich talent s úprimným záujmom. Veľkú podporu mal vo svojej rodine – manželke a talentovaných chlapcoch, ktorým odovzdával slušnosť, charakter a lásku k futbalu a životu.
Česť jeho pamiatke!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava