Poďte kráčať pre zdravie

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. februára 2018, 22:14
  • Autor:red

Piešťanská pobočka Ligy proti rakovine (LPR) vás pri príležitosti
Svetového dňa proti rakovine v sobotu 3. februára pozýva na podujatie s názvom Pochod pre zdravie. Štartovať sa bude o 10.00 h na Teplickej ulici 28 – pri klube LPR, končiť bude v Piešťanskom pivovare, kde vás bude čakať teplý čaj a cibuľový chlieb.

Pochod pre zdravie sa uskutoční pri príležitosti Svetového dňa proti rakovine. už tradične každý rok koná4.februára. Jeho organizátorom je Únia pre medzinárodnú kontrolu rakoviny (UICC), ktorá chce spoločne so svojimi členskými organizáciami z celého sveta upriamiť pozornosť miliónov ľudí na možnosti, ako znížiť riziko vzniku rakoviny prostredníctvom včasnej prevencie a zdravého životného štýlu. K tejto iniciatíve sa pravidelne pridáva aj Liga proti rakovine.
V rokoch 2016 až 2018 je heslom kampane ku Svetovému dňu proti rakovine “We can. I can” –“My môžeme. Ja môžem.” Je totiž potrebné uvedomiť si, že keď sa spoja jednotlivcov dobrovoľníckych organizáciách, na pôde škôl, súkromných spoločností, ako aj v rámci štátnych orgánov a inštitúcií, spoločne budeme môcť bojovať proti neustále narastajúcemu bremenu na celom svete.
Príďte teda v sobotu o 10.00 h urobiť čosi pre zdravie a spojiť sa ostatnými pre dobrú vec.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava