Kúpele Piešťany získali dve prestížne ocenenia

  • Kultúra a spoločnosť
  • 18. mája 2017, 14:01
  • Autor:ts

Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands, udelila Kúpeľom Piešťany cenu Slovak Superbrands Award 2017. Piešťanské kúpele sa tak zaradili do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky.

V piešťanských kúpeľoch prepúšťali zamestnancov už na konci marca. (Autor: red)

O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Brand Council na základe verejného prieskumu, zrealizovaného renomovanou agentúrou. Členmi skupiny sú najuznávanejší slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

Irma Health Spa získala ocenenie „Najlepšie liečebné termálne kúpele roka“ na IMTJ Medical Travel Awards 2016 za inovácie, excelentnosť a úspech pri uspokojovaní potrieb kúpeľných hostí. Irma Health Spa porazila podobné spoločnosti z celého sveta a získala toto prestížne ocenenie.

Luxusné slovenské kúpele sú postavené priamo na liečebných prameňoch s viac ako 60 lekárskymi a kúpeľnými procedúrami. Srdcom kúpeľov je unikátny bahenný bazén. Kúpele sú priamo spojené so secesným päťhviezdičkovým hotelom Danubius Health Spa Resort Thermia Palace.

„V uplynulých rokoch Kúpele Piešťany investovali do skvalitnenia poskytovaných služieb v medicínskej oblasti i v oblasti ubytovania. Sme radi, že v konkurencii iných svetoznámych kúpeľov vybrala medzinárodná porota za víťaza práve naše kúpele a že sa ocitli v spoločnosti prestížnych značiek nielen na Slovensku. Veríme, že aj vďaka týmto prestížnym oceneniam sa bude šíriť dobré meno súvisiace s kvalitou poskytovaných služieb a liečivých účinkov Kúpeľov Piešťany do celého sveta,“ uviedla Michaela Kobzová, obchodná riaditeľka Kúpeľov Piešťany.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín