Katarínsku zábavu dospávali cez štátny sviatok

  • Kultúra a spoločnosť
  • 21. novembra 2016, 15:53
  • Autor:vd

Tento rok sa milovníci tanca a ľudovej Katarínskej zábavy v Piešťanoch poponáhľali. Na dospávanie po stredajšej prehýrenej noci využili minulotýždňový štátny sviatok. Obdobie veselosti a tanca totiž pred adventným stíšením uzavrela v stredu 16. novembra Katarínska zábava v Kultúrno-spoločenskom centre Fontána.

„Katarínsku zábavu už niekoľko rokov za sebou oceňujú najmä seniori, veď práve pre nich je určená. Tento rok sme mali aj bohatú tombolu, za ktorú ďakujeme všetkým štedrým sponzorom,“ poďakovala riaditeľka mestského kultúrneho strediska Marta Jurčová. Zábavu už tradične otvorili svojimi vystúpeniami tanečníčky zo základnej umeleckej školy, úvodný tanec patril M. Jurčovej a výtvarníkovi Alojzovi Majerníkovi. Tak ako po iné roky, aj tento vo foyeri Fontány hrali Piešťancom do tanca manželia Rado a Martina Bujnovci so svojou mladšou dcérou. Táto kapela nesie meno Disk a hudobníci pochádzajú od Topoľčian. „Hrali sme ľudovky, ale aj repeťácke hity, ľudia sa dobre zabavili a my s nimi,“ povedala speváčka M. Bujnová.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 47, ktoré je v predaji od 22. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava