V Piešťanskom týždni č. 40 sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 10. októbra 2017, 05:23
  • Autor:red

Ulica Pod Párovcami sa zrejme stane predmetom boja o voliča medzi poslancami mesta Piešťany v nastávajúcich regionálnych voľbách. Jedni boli za to, aby sa chodník rekonštruoval aj na cyklochodník, druhí boli proti. Tí, čo boli za teraz škandalizujú tých, čo boli proti. No hotové Kocúrkovo. O čo vlastne ide, noviny prinášajú na tretej strane.

Budova na Kukučínovej ulici ostáva horúcim zemiakom v rukách mesta aj po tom, čo ju definitívne súdy prinavrátili do majetku mesta. Poslanci odsúhlasili jej správu bytovým podnikom, no tento krok môže mestu priniesť ešte nemalé problémy.
Dodávateľa projektu na rekonštrukciu strechy mestskej tenisovej haly piešťanská radnica súťaží už tretíkrát. Prvý pokus dopadol fiaskom, keď víťaz za podivných okolností zo súťaže odstúpil. Pri druhom pokuse vraj uchádzači ponúkli príliš vysokú cenu, a tak to vedenie mesta skúša do tretice. Bude sa konečne hala opravovať?
Trnavský samosprávny kraj už po jedenásty raz udeľoval ocenenia osobnostiam žijúcim či pôsobiacim na jeho území. Čestné občianstvo TTSK získala futbalová legenda Jozef Adamec. Kto z piešťanského regiónu ešte ocenenie získal?
Piešťany a región sa začali dynamicky rozvíjať na začiatku 70. rokov minulého storočia. Čo im priniesla nastávajúce éra socializmu? Noviny prinášajú zaujímavú retrospomienku o udalostiach, na ktoré si ešte mnohí pamätáte.
Okrem tipu na výlet a aktuálnych informácií zo športovísk Piešťanský týždeň prináša aj iné zaujímavé témy či reportáže z podujatí, ktoré sa stali minulý týždeň. Aktuality vám vždy prináša spravodajský portál Piešťanský denník, tak nezabudnite sledovať aj ten.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela