V Piešťanskom týždni 7/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 9. februára 2015, 13:52
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Tréningovú hokejovú halu mestská rada stavať nechce

Zdá sa, že miliónová dotácia určená na výstavbu tréningovej hokejovej haly v Piešťanoch vyjde navnivoč. Mestská rada na svojom zasadnutí v utorok 3. februára, odsúhlasila zastaviť akékoľvek kroky, ktoré by viedli k jej výstavbe. Ukončenie tohto projektu musia však ešte schváliť mestskí poslanci.


Hromadná nehoda pri Šterusoch

Dva tímy hasičov z Piešťan aj z Trnavy a dve záchranky zasahovali pri hromadnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu 8. februára okolo 10.15 h pri obci Šterusy. Na ceste zafúkanej snehom sa zrazili štyri osobné autá. V Škode Felícia utrpeli dve ženy ťažké zranenia, účastníkmi nehody boli aj dve deti.

V Piešťanoch na referende ešte nižšia účasť než celoslovenská

Sobotňajšie referendum o ochrane rodiny k urnám Slovákov neprilákalo. V samotnom meste Piešťany bola účasť nižšia, než celorepubliková. Pre občanov tu komisie mali nachystaných 24 651 hlasovacích lístkov, no vyplniť sa ich rozhodlo ani nie 5-tisíc ľudí.


V Lipe nechal najkrajšie roky svojho života

Bývalý vrchný čašník v hoteli Lipa spomína na zlaté časy, keď štamgasti robili personálu ochranku

Zastrelil opereného dravca nad hlavami škôlkarov

V obci Hubina padol za obeť nezodpovednému strelcovi celoročne zákonom chránený myšiak lesný. Mŕtvy operenec spadol priamo do dvora škôlkarom. Riaditeľka škôlky Oľga Repová na muža, ktorý si so zbraňou na pleci prišiel pre chráneného dravca podala trestné oznámenie. Poľovníci tvrdia, že ide o hrubé porušenie zákona a žiadajú tento čin riadne vyšetriť.


Firma sídliaca na Cypre kúpila areál vo Veľkých Kostoľanoch a obyvateľom vypla elektrinu

V areáli bývalého vysielača vo Veľkých Kostoľanoch žije v dvoch bytovkách asi sedemdesiat ľudí. Od polovice novembra museli začať chodiť domov potme, lebo nový vlastník ich odstavil od dodávky elektrickej energie.

Piešťanec Pavol Sedliačik chce prvýkrát absolvovať celého Slovakmana

Ako sme pred nedávnom avizovali, Piešťany privítajú aj po piatykrát preteky v dlhom triatlone Slovakman 226. Zrejme jediným Piešťancom, ktorý sa predstaví na štarte jednotlivcov bude Pavol Sedliačik. 42-ročný triatlonista bol v minulom roku členom víťaznej štafety, no teraz sa rozhodol absolvovať celé preteky sám a čitateľom Piešťanského týždňa napríklad prezradil, ako sa Slovakmana pripravuje a s akým časom by bol spokojný.

Muži PFK Piešťany skončili, v klube sa chcú venovať najmä mládeži

A-mužstvo PFK Piešťany nenastúpi do jarnej časti tretej futbalovej ligy skupiny západ. Ako uvádza agentúra SITA, napriek snahe viacerých zainteresovaných je pôsobenie mužstva finančne neudržateľné. Vedenie klubu, ktorý bol po jesennej časti so ziskom deviatich bodov na poslednom 18. mieste ligovej tabuľky, sa tak rozhodlo odhlásiť tím zo súťaže.

Turnaj Vlada Dzurillu vyhrala slovenská reprezentácia do 19 rokov

Piešťanská Easton aréna hostila od štvrtka do soboty tradičné medzinárodné podujatie mládežníckych hokejových reprezentácii – Turnaj Vlada Dzurillu. Na turnaji sa predstavili dva výbery Slovenska do 18 a 19 rokov, ktorých doplnili osemnásťročné výbery z Nemecka a Švajčiarska. Celkovým víťazom turnaja sa stali slovenskí reprezentanti do 19 rokov, ktorí o svojom triumfe rozhodli v poslednom stretnutí turnaja, kde porazili svojich o rok mladších kolegov vysoko 7:0.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel