V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 13. marca 2018, 08:23
  • Autor:red

V Rezorte Piešťany nesedí účtovníctvo podľa papierov. Buď ide o diletantstvo, alebo si machináciami prihrávajú zodpovední činitelia peniaze do vlastnej kapsy. Pritom tie peniaze pochádzajú aj z našich daní.

Námestie slobody sa už po trikrát stalo dejiskom pietnej spomienky na zavraždených snúbencov, novinára Jána Kuciaka a archeologičky Martiny Kušnírovej. Jedno z podujatí sme organizovali aj my.
Udržanie letiska v Piešťanoch je veľmi riziková záležitosť a jeho prevádzkovanie sa nezaobíde bez stálych dotácií. Navyše, ak by sa letisko rozlietalo a nemalo by byť stratové, nad hlavami Piešťancov by muselo pristávať a vzlietať denne desať lietadiel, upozorňuje odborník.

Cestu z Piešťan do Hornej Stredy vo štvrtok 8. marca krátko po deviatej hodine ráno zahatala hrozivo vyzerajúca čelná dopravná nehoda. Vodička červeného Renaultu Kangoo idúca od Piešťan v smere na Hornú Stredu prešla z neznámych príčin do protismeru, kde sa zrazila s bielou dodávkou. Cesta bola šmykľavá, po daždi. Ženu museli hasiči vystrihovať z totálne rozbitého služobného auta.
V Sanreme bude súťažiť aj Vrbovčanka Margarétka
Jej hlas zaznie aj v Sanreme. Vrbovčanku s neobyčajným talentom a krásnym sýtym hlasom, Margarétu Ondrejkovú vybrali ako jedinú interpretku reprezentovať našu krajinu do prestížnej talianskej súťaže. Grand finále sa uskutoční 18. apríla vo svetoznámom divadle Ariston v talianskom meste San Remo, ktorému bude predchádzať týždeň príprav v tomto meste.
Dajte mu do ruky dirigentskú taktovku, husle, violu a slák, posaďte ho ku klavíru či organu, postavte pred neho stojan s notami. Bude sa cítiť ako ryba vo vode. Učiteľ, dirigent, zborový spevák Ivan Klein. Posledný februárový deň oslávil svoje okrúhliny – 80 rokov.
Piešťanské Čajky vstúpili do bojov o basketbalový titul. Zatiaľ si poradili s Banskou Bystricou a keď zvíťazia aj v stredu, čaká ich zrejme nepredvídateľný Ružomberok.
Dobre našliapnuté za titulom to majú aj piešťanskí hádzanári, ktorí v nadstavbe prvej ligy zatiaľ vyhrali oba zápasy. Do tretice víťazne a za titulom vykročili v prvom jarnom kole 7. futbalovej ligy aj piešťanskí futbalisti.
Ako skončili ostatné futbalové zápasy nižších líg a aj iné informácie zo športu, sa dočítate v Piešťanskom týždni.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela