V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa č. 43 sa dočítate:

  • Spravodajstvo
  • 31. októbra 2017, 11:02
  • Autor:red

Okresný prokurátor tvrdí, že sa Pavol Vermeš stal konateľom Bytového podniku Piešťany v rozpore so zákonom. Prinesie jeho uznesenie nejakú zmenu v kauze odvolania bývalej riaditeľky a konateľky mestskej eseročky Kollárikovej?

Na novej ceste za 770 tisíc vyrezali dva fľaky asfaltu
Po kompletnej rekonštrukcii Sládkovičovej ulice, na ktorú si mesto vzalo úver takmer 770 tisíc eur, sa na komunikácii v stredu 26. októbra objavili dve diery – vyrezali ich pri Hodžovej ulici a pri križovatke s Meštianskou.
V Rakoviciach opäť úradovala jesienka a lákala deviatakov
Stredná odborná škola Rakovice otvorila brány nielen pre možných budúcich študentov z radov súčasných deviatakov, ale aj pre ostatných hostí. Vítala ich hudbou, kvetmi, aranžmánmi, floristickými dielami zameranými na dušičky i jeseň, ktoré vytvorili pre pastvu očí aj duše tunajší študenti.
Na Vážskej vyvalilo strom, padol na činžiak
Na Vážskej ulici, v mieste, kde vzniklo nové parkovisko sa vplyvom nedeľného silného vetra  uvoľnil zo zeme vzrastlý smrek, ktorého korene poškodili stavbári. Na mieste zasahovala polícia aj hasiči.   Priestranstvo okolo stromu označili páskami, z toho dôvodu museli vodiči praparkovať svoje autá, lebo hrozilo, že sa strom môže zrútiť na vozidlá.
Jesenná párty  aj s prespávačkou v škole
Ako každý rok, posledný deň pred jesennými prázdninami , si žiaci 7.B triedy Základnej školy vo Veľkých Kostoľanoch spolu s triednou učiteľkou Janou Orviskou, užívali zábavný večer a noc v priestoroch školy.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín