V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 15. mája 2018, 07:08
  • Autor:red

Na piešťanskej pošte v centre mesta to občas vrie. Niežeby tam bolo až tak neznesiteľne horúco, neznesiteľné sú dlhé rady, ktoré sa tam zvyknú tvoriť. Poznáme príčinu.

Kollárikovej výpoveď z Bytového podniku Piešťany zamestnával minulý týždeň senát Okresného súdu v Piešťanoch. Ona bojuje za ušlú mzdu, bytový podnik zas, že jej neprináleží. Ako to dopadlo?
Urobili sme si malý prieskum, ako to je s nedostatkom parkovacích miest v centre Piešťan. Síce sme žiadnu Ameriku neobjavili, no účelom bolo pred tohtotýždňovým mestským zastupiteľstvom ukázať poslancom, v čom spočíva celý problém.
Taktiež sme rozoberali témy, o ktorých sa rokovalo na piešťanskej mestskej rade a následne mali ísť do zastupiteľstva. To bude "veselé", lebo opäť sa budú "rozhadzovať" milióny z daní obyvateľov mesta.
Vyberáme z ostatných článkov:
Ďakujem ti tráva, že si, bez teba by nebol život
Šípka ukazujúca  na rozpálenej asfaltovej ceste v Drahovciach svoj hrot smerom k lúke pri zbernom dvore doviedla uplynulú sobotu každého nadšenca kosenia neomylne do dejiska Majstrovstiev Slovenska v kosení ručnou kosou. Z lúky sa ozýval spev prašníckych žien zo skupiny Holeška, kontrovala im dvojica domácich muzikantov z Country kapely Tý 2.
Prieskumník kocúr zaliezol pod kapotu auta
Piešťanských hasičov zavolali v stredu 9. mája k špeciálnej udalosti na Žilinskú cestu.  V motorovej časti auta sa zasekla mačka. Ako sa neskôr ukázalo,  zvedavým štvornohým prieskumníkom bol kocúrik, ktorý sa zasekol medzi motor a prístrojový panel.
Majáles roztancoval celú Fontánu
V piatok si opäť schuti zatancovali na parkete Kultúrnospoločenského centra Fontána všetci mladí duchom. Majáles bol ako sa patrí, s disko i retro hudbou, ľudovkami aj slaďáčikmi. Niesol sa v znamení dobrej náladičky, tanca i stretnutí.
Osobnosti mesta získali ocenenie primátora
Ceny mesta Piešťany za rok 2017 sú rozdané.  Prijali ich v sobotu 12. mája z rúk hlavy mesta Miloša Tamajku na slávnostnom galavečeri v Dome umenia za svoje aktivity v sociálnej, humanitárnej a charitatívnej oblasti aktívni, charizmatickí, úspešní, ale aj ľudsky bohatí ľudia. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel