V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 24. apríla 2018, 06:56
  • Autor:red

Na Okresnom súde v Piešťanoch pokračovalo pojednávanie ohľadom výpovedí dvanástim zamestnancom piešťanského mestského úradu, ktoré dostali v rámci Tamajkových čistiek na radnici. Pred senát sa postavila niekdajšia prednostka úradu Dáša Reháková.

Vlani Služby mesta Piešťany natierali kovové časti Kolonádneho mosta novou farbou. Teraz môžu opäť, a to len vďaka nezodpovedným psíčkarom, ktorí neustrážia nutkanie svojich štvornohých miláčikov očúrať každý roh.
Týždeň v znamení požiarov, nehody cyklistky a zrazeného srnca. V sobotu 21. apríla mala hasičská jednotka dva výjazdy.  Najskôr okolo tretej popoludní riešila požiar osobného auta Ford Focus, odparkovaného pri zastávke autobusu na Vrbovskej ceste  a v noci zasahovali pri Hornej Strede, kde srnec podbehol pod kolesá nič netušiaceho vodiča Ford Fiesta z Banky. 
V nedeľu bol Deň zeme, a tak sa nielen počas víkendu vo veľkom upratovalo. V novinách prinášame reportáže z mesta i obcí.
Zoofarma Nový Zéland na Modrovej zažila krásne časy, vzostupy a pády. No naďalej sa na jej pasienkoch presúšajú ovce či škótsky horský dobytok. V reportáži sme zmapovali posledných desať rokov tohto turistického fenoménu nášho regiónu našimi očami, lesk zoofarmy i biedu, aká postihla jej majiteľku.

Podaj mi ruku a môžeme ísť spolu – aj do krajiny autizmu. V Malej scéne Mestského kultúrneho strediska v Piešťanoch bolo v utorok 17. apríla ako v úli plnom včiel. Bol natoľko plný, že jednotka policajného zboru Spojenej školy v Piešťanoch sa tam už ani nevošla. Čo to bolo za príslušníkov v špeciálnych, ručne zhotovených uniformách?
Piešťanka Andrea Jacková je prvou Slovenkou, čo začala maľovať na tvár. Patrí medzi ľudí, čo svojou originalitou a vnímaním sveta, prostredia, farieb i tvarov dokážete zaujať malých aj veľkých. Poznajú ju modelky, deti aj biznismani. Piešťanka Andrea Jacková krásne maľuje – na tvár aj na telo. Originálnymi kostýmami, ktoré si sama navrhuje aj vyrába zaujala už mnohých. Jej posledným dielom bola maľba na bruško budúcej mamičky.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava