Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa prináša

  • Spravodajstvo
  • 20. februára 2018, 06:59
  • Autor:red

Rádové sestričky sa vyfarbili. Na cirkevnej škole iniciovali raziu na desiaty žiakov a na Škaredú stredu im z nich vyhadzovali salámy a šunku do koša. Riaditeľ školy i sestričky to popierajú, no stále viac ľudí nás presviedča, že pravda je na strane rodičov.

Piešťany zrejme prídu o eurofondy
Stavba zberného dvora na Žilinskej ceste v Piešťanoch v bývalom objekte Zväzarmu sa ešte poriadne ani nezačala a už s týmto projektom z eurofondov začínajú pre mesto prvé problémy.

Petícia občanom nepomohla, Vrbovskú cestu neopravia
Nespokojní občania jednosmerky na Vrbovskej ceste za koľajnicami s petíciou na piešťanskej radnici nepochodili. Dožadovali sa ňou riešiť hrozný technický stav vozovky pri ich obydliach. Rekonštrukciu mesto odsunulo.

V Rakoviciach nachystajú praktické ženy do života
V Strednej odbornej škole v Rakoviciach tento rok okrem už tradičných odborov nájdu svoje uplatnenie aj dievčatá, ktoré z akýchkoľvek dôvodov neukončili deväť rokov dochádzky na základnej škole. V Rakoviciach ich vzdelajú v dvojročnom odbore praktická žena. Dostanú druhú šancu a je len na nich, ako ju uchopia. A či budú ochotné a schopné dokončiť si aj základné vzdelanie.
Piešťanská korytnačka Pištinka má jedináčika – Adelku
Mať doma korytnačku je záväzok na celý život. Ak sa o ňu staráte dobre, môže sa vám odvďačiť  tak, ako sa rodine Piešťanky Kataríny Petrovičovej  odvďačila ich Pištinka, ktorá zniesla už druhú znášku vajíčok. Z tých prvých sa na svet zo „škrupinky“ vykotúľal malý korytnačí jedináčik – dcérka. Dali jej meno Adelka.
Potetovaný Piešťanec hrá filmové roly, ktoré už sám zažil
Minule si  azda najznámejší  a najobsadzovanejší slovenský komparzista Róbert Knotek z Piešťan zháňal čiernu bomberu. Mal točiť klip s Rytmusom.  Koženú bundu si pozháňal u kamošov a išlo sa nato.

A ešte oveľa viac

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava