Čo prináša najnovšie vydanie Piešťanského týždňa č. 41?

  • Spravodajstvo
  • 17. októbra 2017, 09:10
  • Autor:red

V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa si prečítate:

Rumunská žobravá mafi a stavila na myšku Minnie! 
Len náhodne sme natrafili na Nitrianskej ulici v Piešťanoch v pondelok 16. októbra dopoludnia na žobrajúcu ružovú myšku Minnie, ktorej spoločnosť robilo malé dievčatko. 

V kampani lietajú silné obvinenia
Kandidát na župana v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) Jozef Viskupič upozornil na podľa neho nehorázne odmeny, ktoré si pred týždňom nechali schváliť členovia predstavenstva spoločnosti Letisko Piešťany. Trnavský župan Tibor Mikuš tvrdí, že zo strany jeho protikandidáta ide o klamstvá najhrubšieho zrna, čo ho vraj ani neprekvapuje, nakoľko sa podľa Mikuša lož stala Viskupičovou pracovnou metódou.

Bytový podnik zniesol zlaté vajce, no nie mestu
Bytový podnik v Piešťanoch pod vedením jeho konateľa Pavla Vermeša opäť raz narobil obyvateľom mesta viac škody ako osohu. Tentoraz tejto mestskej eseročke unikol kompletný zoznam e-mailových adries jeho klientov.

Majsterka sveta v karate A. Valová: Šampionát som brala ako normálnu súťaž
Len jedenásťročná piešťanská karatistka Annamária Valová sa pred pár týždňami stala majsterkou sveta Goyu Ryu Karate 2017 na svetovom šampionáte v rumunskej Bukurešti. Pre členku klubu Seigokan Piešťany ide o ďalší výrazný uspech po minuloročnom európskom triumfe.

Brunovskú lávku lásky opravilo dvadsať obcí
Brunovská lávka spája už viac ako štyridsať rokov obce ležiace po oboch stranách Váhu. Ešte donedávna bola nebezpečne zdevastovaná. Mala strmé prístupové schody bez oporného zábradlia, ktoré ktosi odpílil a odvliekol, takže hrozilo, že ľudia, ktorí tadiaľ prechádzajú si môžu vážne ublížiť. To všetko je už minulosťou. Obce jednej i druhej strany Váhu sa spojili a lávku, cez ktorú denne prúdili desiatky cyklistov opravili. Už je bezpečná! A ľudia si na ňu „zamykajú“ svoju lásku.

Karavanisti ukončili sezónu na Banke
Piešťanský Caravan club má za sebou zrelú štyridsiatku. Nielen pri tejto príležitosti, ale hlavne pri nej, usporiadali jej členovia opäť parádnu rozlúčku so sezónou, akú robievali celé tie dlhé roky na Výtokoch! V autocampingu Lodenica „ U Pullamana“ na Banke to nielenže počas uplynulého víkendu vrelo v kotlíkoch, ale organizátori si pripravili aj premietanie fotografií, ktoré prezentovali ich dlhoročnú činnosť.

Piešťanci aj Vrbovčania nechcú byť ako Analfabeta Negramotná
V Mestskej knižnici v Piešťanoch sa organizátori v poradí už deviateho ročníka projektu s názvom Keď čítanie je čtení, presvedčili, že slovenské deti rozumejú českému jazyku. Na piatkovom „veľkom čítaní“ prevažne z kníh českých autorov deti z Piešťan i Vrbového rozumeli češtine rovnako dobre ako svojmu materinskému jazyku.

M. Pospíšil: Hatay nám ukázal, kde sa nachádza európska špička
Piešťanské Čajky majú za sebou prvý duel v Eurocupe, keď vo štvrtok nastúpili v Turecku proti tímu Hatay BB. Domáci tím ukázal Piešťankám svoju silu a zvíťazil 82:58. Čajky však teraz čakajú tri domáce stretnutia v rade a najbližšie privítajú už budúcu stredu poľský tím Energa Toruň.

KVP Kúpele Piešťany s výraznou stopou v reprezentáciách SR
Počas letných mesiacov, v čase keď majú domáce vodnopólové súťaže prestávku  majú svoj program reprezentačné družstvá. Piešťanský vodnopólový klub Kúpele Piešťany mal v tejto sezóne zastúpenie vo všetkých reprezentačných výberoch, ktoré sa predstavili na medzinárodných podujatiach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav