Čo prináša najnovšie vydanie Piešťanského týždňa?

  • Spravodajstvo
  • 20. marca 2018, 06:37
  • Autor:red

Kauza Rezort Piešťany naberá na vážnosti. Nielenže sa potvrdzujú pochybenia v účtovníctve, dokonca propagačné materiály za tisíce eur namiesto distribúcie už rok trčia v pivnici radnice. Navyše, hlavnému kontrolórovi mesta bránia v kontrole týchto machinácií.

 Zasadanie piešťanskej Mestskej rady pred štvrtkovým zastupiteľstvom prinieslo veľa zaujímavých poznatkov. Ten najhorší spočíva v tom, že mesto nevie určiť vinníka, ktorý pripravil samosprávu o 50-tisíc eur.
Zrazený pes na ceste pri Čertovej peci vyvolal množstvo vášní i otáznikov. Prinášame sled udalostí nielen z pohľadu piešťanského útulku, ale tiež vyjadrenie majiteľky nechceného vlčiaka.
V Dome umenia sa v sobotu odvinie biblický príbeh o láske, zrade a obetovaní sa v podobe rockovej opery Jesus Christ Superstar. Na doskách, ktoré znamenajú svet, sa predstaví ochotnícke Divadlo na TrakOch z Trakovíc. V reportáži prinášame pohľad do zákulisia prípravy tohto nevšedného a ojedinelého projektu na Slovensku.
Úspešná autorka kníh Emma Tekelyová  opäť zavítala do piešťanskej knižnice, aby sa stretla so svojimi priaznivcami. Spoločne oslávili dvadsaťročné jubileum od vydania jej prvej knižky. Aká by to bola oslava, bez chutných koláčikov? Tie napiekli pre Emmu i jej hostí cukrári zo Strednej odbornej školy obchodu podľa jej receptúr.
Dnes už sedemdesiatročná Piešťanka Miriam Bartovicová, rodená Cuniková sa v roku 1970 stala suverénnym spôsobom najlepšou zjazdárkou Československa. K dvom vtedajším titulom majsterky Československa v špeciálnom slalome a v zjazde rodáčka z Liptova pridala v zime roku 1970 tri – v špeciálnom a obrovskom slalome a tretí hlavný, v trojkombinácii.
A ešte oveľa viac!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel