Čo prináša najnovšie vydanie Piešťanského týždňa

  • Spravodajstvo
  • 5. decembra 2017, 06:41
  • Autor:red

V aktuálnom 48. vydaní týždenníka sa dočítate:

Doprave v Piešťanoch hrozí kolaps
Ak bude počet áut narastať, už o niekoľko rokov sa stanú pre ne piešťanské cesty neprejazdné. Mesto by malo na popud poslancov riešiť statickú i dynamickú dopravu, no ono si u odborníkov objednalo len vytvorenie nového grafikonu autobusov MHD.
Banka sa pýši novým eko chodníkom
Trend eko a recyklovania zavítal už aj do našich samospráv. Cestou šetrnejšou k životnému prostrediu sa rozhodla ísť aj obec Banka, ktorá sa môže pochváliť novým chodníkom z recyklovanej gumy.
Eurotour: Podvádzali pri hlasovaní
Podvádzať sa nikdy nevypláca. Tentoraz sa to nevyplatilo ani neznámym nadšencom skautského filmu na prehliadke dokumentárnych filmov Eurotour.
Drahovčania putovali za vianočnou hviezdou
Výstava s názvom Vianoce ako u pra-pra-prababičky, piesne Folklórnej skupiny Kolovrátok, množstvo detských betlehemov, zažínanie prvej adventnej sviece aj výstava umeleckých diel a príchod Mikuláša – to všetko si nadelili Drahovčania sami sebe pri príležitosti adventného času.  
V Dolnom Lopašove vítali nových občiankov
V tomto čase už mamičky s deťmi v Materskom centre Jelenček v Dolnom Lopašove chystajú a vyrábajú vianočné aranžmány a adventné venčeky. Pred nedávnom však oslavovali nielen druhé výročia založenia Jelenčeka, ale slávnostne vítali aj nových „občiankov“ Lopašova.
Čajky nezvládli duel v Rumunsku a ich púť v Eurocupe skončila
Svoj posledný zápas v skupinovej fáze EuroCupu dnes odohrali Piešťanské Čajky na pôde rumunského ACS Sepsi, kde prehrali 64:57. V poslednej štvrtine siahali na úspech, keď sa dokázali dostať do vedenia, ale nestačilo to.
Tréner Sokoloviec M. Pavlovič: Chceme hrať atraktívny futbal a vybojovať postup
Jesenným kráľom B–skupiny ôsmej ligy sú futbalisti TJ Sokolovce, ktorí majú na čele tabuľky šesťbodový náskok pred Žlkovcami. Sokolovčania zo štrnástich zápasov 12 vyhrali, jeden remizovali a jeden prehrali. Pred jarnou časťou sú tak najvážnejším kandidátom na postup, na jar ich však rozhodne nečaká nič ľahké. O prvej polovici sezóny sme sa pozhovárali s trénerom Mariánom Pavlovičom.
Ženy KVP Kúpele Piešťany odštartovali sezónu
Úvodným kolom, ktoré sa konalo počas prvého decembrového víkendu v Topoľčanoch, začala najvyššia vodnopólová súťaž žien. Družstvo KVP Piešťany vstúpilo do turnaja víťazne, keď zdolalo aktuálneho víťaza Slovenského pohára – PVK Vrútky. Ďalšie dva zápasy však Piešťanky prehrali – s obhajcom majstrovského titulu ŠK Olympia Košice i s domácimi Pirana SC Topoľčany.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava