Tomáš Horký: Pour féliciter 2016

  • Editoriál / Blogy
  • 5. januára 2016, 09:46
  • Autor:Tomáš Horký

Ani sme sa nenazdali a máme tu rok 2016. Ten predošlý ubehol ako voda a zase sme o rok starší. Neviem, či máte vo zvyku sumarizovať ten predošlý, ja sa do toho nejako extra púšťať nebudem. Môžem však skonštatovať, že bol pre mňa celkom úspešný a obohacujúci. Prispel k tomu aj kolektív Piešťanského týždňa, ktorý je v súčasnosti asi najlepší za tie takmer tri roky, čo som jeho súčasťou. Pevne dúfam, že to tak bude fungovať aj naďalej a spoločné akcie ako veľmi vydarený vianočný večierok budú partiu v Piešťanskom týždni ešte viac utužovať.

Spomenúť musím aj to pomerne najčerstvejšie. Veľmi príjemný bol pre mňa najmä posledný štvrťrok, keď som mal možnosť trikrát vycestovať s Piešťanskými Čajkami na zápasy Európskeho pohára. Vedeniu basketbalového klubu by som chcel touto cestou poďakovať, že mi umožnili prežívať radosti i starosti dvakrát v Turecku i raz v Rusku. Bolo to pre mňa veľmi inšpirujúce a získal som tým ďalšie množstvo novinárskych skúseností a zážitkov, ktoré sú na nezaplatenie.

Obrovsky si to cením a budem dlho spomínať na to, že som mohol byť pri tom, ako Čajky doslova šokovali Európu, dokázali dvakrát zvíťaziť nad tureckými veľkoklubmi a do poslednej chvíle sa bili o senzačný postup do vyraďovacej časti Európskeho pohára. Ostatne, mohli ste si o tom prečítať v našom týždenníku a aj v tomto čísle nájdete niektoré články venujúce sa vystúpeniu piešťanských basketbalistiek v EuroCupe.

Keďže mám v novom roku ako prvý z našej redakcie možnosť písať editorial, beriem na seba úlohu vinšovníka. Naším čitateľom prajem hlavne veľa zdravia, pevných nervov s našimi radnými (ja už na nich nervy nemám) a nech sa vás drží dobrá nálada po celý rok. Za redakciu môžem sľúbiť, že sa vám budeme snažiť našou prácou spríjemňovať každý týždeň a čítanie Piešťanského týždňa vám rozšíri obzory o tom, čo sa deje v našom „meste snov“.

Takisto prajem piešťanským športovcom, aby sa im rok 2016 vydaril nemenej úspešne ako ten predchádzajúci, aby sa im vyhýbali zranenia a aby nám svojimi výkonmi robili radosť ako doteraz.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín