Začína sa obnova Ulice A. Hlinku

  • Spravodajstvo
  • 20. marca 2017, 20:57
  • Autor:SITA

Mesto Piešťany začína tento týždeň obnovu miestnej komunikácie na Ulici Andreja Hlinku. Práce budú trvať najviac dva mesiace, ich dodávateľom je za 207-tisíc eur spoločnosť Skanska SK. O zákazku súťažilo deväť stavebných firiem s cenami od 207-tisíc do 290-tisíc eur. Motoristi v Piešťanoch musia rátať s dopravnými obmedzeniami počas rekonštrukcie ulice.

Obyvatelia tejto časti mesta dostali do schránok letáky s informáciami o plánovaných prácach. Ulica má dva jednosmerné asfaltové pruhy oddelené zeleným pásom, oba sa budú najskôr frézovať. Primátor Miloš Tamajka informoval, že počas asfaltovania bude jeden celý pruh zatvorený, druhý bude v tom čase obojsmerný. Prístup k jednotlivým prevádzkam bude organizovaný dočasným dopravným značením a podľa pokynov zhotoviteľa. Vedenie radnice v tejto súvislosti požiadalo motoristov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia a obyvateľom ulice a majiteľom prevádzok v tejto lokalite sa za obmedzenia počas obnovy ospravedlnilo.

Ulica A. Hlinku je jednou z najvyťaženejších v meste, povrch komunikácie dosiahol havarijný stav. Projekt obnovy ulice má radnica pripravený už viac ako dva roky. 

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 21. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava