Všetky farby hudby – nová relácia Rádia Piešťany

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. júna 2015, 09:28
  • Autor:red

Všetky farby hudby je názov novej relácie Rádia Piešťany, ktorá z éteru zaznie každú sobotu o 21.00 h. Za jej prípravou a moderovaním stojí Adam Kvasnica, hudobný zberateľ a programový riaditeľ Rádia Piešťany. Hudobné sety chystá aj pre európske džezové rádiá a o svoju hudobnú vášeň sa delí s poslucháčmi na stránke mixcloud.com, kde si doteraz získal viac ako 40 000 stálych poslucháčov.

Koncept relácie je založený na hudobnej rôznorodosti. „Posledné roky trávim intenzívnym objavovaním novej hudby. Začal som klasickým a progresívnym rockom a vážnou hudbou. Neskôr ma zaujal trip-hop, world music, loung a hip hop, ktoré vystriedali rôzne štýly elektronickej produkcie a súčasnej rockovej tvorby, a napokon mi džez ukázal úplne nový svet hudby. Poslucháči v relácii nájdu americký funk, československý džezrock, poľský džez, taliansky progresívny rock, francúzsku filmovú hudbu, ale aj hudbu Kuby, Afriky či Brazílie. Široké spektrum hudby si vypočujú v dobovom zvuku vinylov. Relácia potrvá dve hodiny, pričom vždy na konci si pustíme celú dosku vyhlásenú za album týždňa. Dobrá hudba lieči!“ povedal A. Kvasnica pre Piešťanský týždeň.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=-qgYkaUWRm0

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava