V Elektrárni pózovali modelky aj športovkyne

  • Spravodajstvo
  • 26. apríla 2017, 13:24
  • Autor:am

Jedna z najznámejších športových značiek na svete spustila aj na Slovensku svoju aktuálnu kampaň #HereToCreate, ktorú pre miestny trh lokalizovala. Tvárami sa stali viaceré známe Slovenky, ktoré sa pred mesiacom nechali nafotiť pri športovaní v piešťanskej Elektrárni.

Koncom februára Elektrárňu kontaktovala agentúra, ktorá vyhrala tender fotenia pre športovú značku. „Nám sa to celkom zapáčilo, fotenie v našich priestoroch sme vnímali aj ako dobré PR,“ uviedla Blanka Berkyová, riaditeľka Elektrárne Piešťany. Po prvotnej komunikácii si prišli umelci priestory obzrieť, za jeden a pol hodiny prešli všetky zákutia budovy a zo všetkého sa vraj tešili. „Bol to pomerne kreatívny proces už od začiatku, pretože aj fotograf začal vymýšľať, kde a aké aktivity budú modelky robiť,“ prezradila riaditeľka.

Po doladení termínov sa napokon samotné fotenie uskutočnilo 11. marca a prinieslo veľa zábavy a dobrej energie. „Prišli skoro ráno, pomaly začal chodiť štáb, modelky, prispôsobili si priestor a strávili u nás približne osem hodín. Ako sa hovorí, išli ako píly, bolo vidno, že s podobným typom fotenia majú skúsenosti. Bolo to zaujímavé,“ skonštatovala B. Berkyová. Jediné, čo sa nesmelo, bolo zhotovovať iné fotky, aby sa informácie o kampani nedostali na svetlo sveta ešte pred uvedením. „To, čo mňa troška mrzí a nedá mi nepovedať, v podstate nikde sa neuvádza, že fotenie sa uskutočnilo v Elektrárni Piešťany,“ zhodnotila riaditeľka, ktorá však dodala, že vďaka ľuďom sa o tom začína hovoriť.

Ako uviedol internetový portál mediálne.etrend.sk, športová značka v najnovšej kampani vyzýva ženy, aby pri športe ukázali svoju kreativitu. Aj na globálnej úrovni spolupracuje značka so známymi tvárami. Modelka Karlie Kloss napríklad v kampani hovorí, že vďaka kreativite sa dokáže posúvať vpred a nasledovať svoje vysnívané ciele. „Ak však chcete vyniknúť, odlíšiť sa od stereotypného davu a prejaviť sa originálnym spôsobom, potrebujete niečo viac ako len tvrdý tréning. Kreativitu. Vďaka nej sa posúvate o level vyššie a dosahujete výnimočné veci,“ priblížil pre mediálne.etrend.sk Adidas.

Umelci pri fotení využili rôzne zákutia historickej budovy.

Tvárami kampane sa stali napríklad boxeristka Silvia Križanová, tanečníčka Monika Sakmanová, modelka a moderátorka Soňa Skoncová a bežkyňa Petra Fašungová. „Kampaň #HereToCreate motivuje a zároveň ženy vyzýva, že práve ony sú tie, ktoré dávajú zaužívaným tréningovým cvikom nový nádych,“ doplnil Adidas pre spomínaný portál.

Vďaka podobným kampaniam sa tak piešťanská historická budova začína prezentovať nielen ako priestor pre vedecké kaviarne, koncerty či vernisáže, ale práve aj ako zaujímavé miesto, ktoré inšpiruje umelcov či študentov.

Možno sa dočkáme aj kreatívnej kampane samotných pracovníkov Elektrárne. „Jedna z kolegýň ma nahovára, že by sme si aj my mohli takto zacvičiť. Tak som jej povedala, že keď nahovorí všetkých, ktorí v Elektrárni pôsobia, som ochotná prezliecť sa do joggingového úboru a cvičiť. Takže kampaň má na nás aj takýto efekt,“ dodala s úsmevom B. Berkyová.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 16, ktoré je v predaji od 25. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava