V Drahovciach vybuchla pod autom pyrotechnika

  • Spravodajstvo
  • 7. januára 2015, 12:44
  • Autor:vd/HaZZ

Piešťanskí hasiči zasahovali na konci starého roka a na začiatku nového pri viacerých nehodách. Riešili aj výbuch pyrotechniky pod osobným autom v Drahovciach, likvidovali požiar chaty na Červenej veži a zachraňovali spolu s mestskou políciou opilca, ktorý zaspal po tom, čo na Nový rok preliezol strechu na obchode v Piešťanoch.

■ V pondelok 22. decembra ráno horela na autobusovej stanici drevená hospodárska budova. Ešte pred príchodom hasičov ju začali hasiť občania. Plamene zachvátili podlahu s veľkosťou asi 12 metrov štvorcových. Tá sa rozhorela zrejme od odhodeného ohorku z cigarety. Hasiči požiar zlikvidovali vysokotlakovým prúdom vody, podlahu museli rozbiť.

■ Vo štvrtok 25. decembra napoludnie pri penzióne Zachej v obci Banka vyletelo do poľa osobné auto Renault Megane. Pritom urobilo niekoľko kotrmelcov. Vodič sa sťažoval na bolesti hrudníka, postarali sa o neho záchranári. Hasiči vykonali na aute protipožiarne opatrenia.

O daľších zásahoch príslušníkov HaZZ sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 1-2, ktoré je v predaji od 7. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava