Tisíce eur ukrývajú v pivnici radnice

  • Spravodajstvo
  • 21. marca 2018, 05:15
  • Autor:Jozef Vojčiniak

O tom, že s hospodárením v piešťanskej Oblastnej organizácii cestovného ruchu Rezort Piešťany zrejme naozaj nie je všetko s kostolným poriadkom, svedčí aj fotografia zabalených niekoľkých stoviek reklamných materiálov v pivnici Mestského úradu v Piešťanoch.

Podľa popisu autora snímok, ktorý si želá zostať v anonymite, ide o prospekty s názvom Revue Piešťany – Sprievodca zaujímavosťami. V podzemí sú už viac ako rok. A práve tlačovinu s nápadne podobným názvom Sprievodca Piešťan, ktorú sme hľadali v Piešťanskom informačnom centre a personál o nej nič nevedel, si Rezort Piešťany (Rezort) objednal v závere roka 2016. Za ich výrobu preplatil firme RE PUBLIC GROUP, s. r. o., 4. februára 2017 faktúru so sumou 14 513,42 eur.

Vedenie Rezortu Piešťany by sa malo zamyslieť, či je všetko v poriadku. Aj ukrývanie vyfaktúrovaných propagačných materiálov v pivnici radnice.

A keďže podľa všetkého ide o jednu a tú istú publikáciu, natíska sa otázka, prečo si necháva Rezort propagačné materiály vyrábať? Veď v suteréne radnice len ťažko niečo o kúpeľnom meste spropaguje!
Piešťanské informačné centrum však nedisponuje ani inými objednanými propagačnými tlačovinami, za ktoré Rezort spoločnosti RE PUBLIC GROUP v minulom roku zaplatil. Podľa informácií z webovej stránky Rezortu ten v minulom roku zaplatil uvedenej firme 3500 eur za tlačoviny s názvom Prírodné zaujímavosti Piešťan a okolia, za Aktívny oddych v Piešťanoch 2000 eur a zrejme rovnakú sumu aj za publikáciu s názvom Piešťanská fauna a flóra.
I v týchto prípadoch sa vynára otázka, ak aj boli firmou RE PUBLIC GROUP vytlačené, v ktorej pivnici sú v súčasnosti uskladnené? Pochybnosti vzbudzujú tiež autorské práva Rezortu k fotografiám a k textom publikácií, ktoré sme v informačnom centre objavili.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav