Súťaž: Nafukovací aquapark v Piešťanoch je na Slovensku rarita

  • Spravodajstvo
  • 25. júna 2015, 10:42
  • Autor:red

Čo je lepšie, ako si počas horúcich letných dní schladiť telo v studenej vode? Áno, tento pocit môžete zažiť aj v nafukovacom Funny Parku v Piešťanoch. Otvorený je vždy, keď je teplo.
Plne vybavený vodný svet vrátane novej atrakcie odštartoval sezónu už 7. júna.

Okrem šmykľavky dlhej 54 metrov, zážitkového bazéna či 40 metrov dlhého plaveckého bazéna je pre návštevníkov pripravená tohtoročná novinka – rozprávkové postavičky v životných veľkostiach. Milovníci animovaných filmov sa so svojimi hrdinami môžu zvečniť bez toho, aby cestovali do Disneylandu. Samozrejmosťou je bufet s občerstvením.

Nafukovací aquapark je oproti svojim betónovým kolegom špecifický, pretože vždy so súmrakom stráca svoju podobu. Každý večer sa vzduch z atrakcií vypúšťa a v nasledujúce

ráno sa všetky opäť nafukujú. Deti sa okrem čľapotania vo vode a hrania sa v piesku môžu zoznámiť s rovesníkmi a vytvoriť nové priateľstvá: „Je zaujímavé sledovať skupiny spočiatku cudzích detí, ktoré sa dohovárajú, ako sa v areáli stretnú znova ďalší deň,“ povedal pre Piešťanský týždeň majiteľ Funny Parku Milan Raffesberg.

Pozor, v prípade priaznivého počasia môžete, napríklad aj odmenou za vysvedčenie, vziať deti do aquaparku zdarma. Akcia potrvá týždeň – od 1. do 7. júla, a to pre deti do 140 centimetrov. Sledujte facebookovú stránku FUNNY PARK a dozviete sa, kedy je areál otvorený! 

(am), foto: archív M. Raffesberga

Nafukovací aquapark je špecifický aj pre svoju piesočnatú pláž.

Vodné atrakcie si môžu užiť malí aj veľkí.

Otvorené: 10.00 – 21.00 h (podľa počasia)
Vstupné: 
pracovné dni
deti 4 €, dospelí 6 €
víkend
deti 5 €, dospelí 7 €

Zabavte sa vo Funny Parku zadarmo!

Chcete sa zabaviť s deťmi počas leta zadarmo v piešťanskom nafukovacom Funny Parku, pošlite SMS v tvare: win(medzera)funnypark(medzera)telefónne číslo. SMS posielajte na skrátené číslo 6660 do utorka 30. júna 2015 do 20.00 h. Cena spätnej SMS je 1,20 € s DPH. Piatich výhercov permanentiek na desať vstupov budeme telefonicky kontaktovať. Službu SMS poskytuje A SMS, s.r.o. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj