Sociálnu poisťovňu nájdete na Sládkovičovej ulici

  • Spravodajstvo
  • 12. apríla 2017, 09:46
  • Autor:vd

Piešťanská pobočka Sociálnej poisťovne sa presťahovala z budovy Daňového úradu na Sládkovičovu ulicu do budovy bývalého Siemensu. Vchod je z bočnej strany budovy, klientov tam zavedie šípka s popiskou. Sťahovanie sa uskutočnilo na začiatku apríla, všetky pracoviská poisťovne sú už v prevádzke.

Chýba tu však stojan na bicykle pred budovou a výťah pre imobilných klientov. Aj samotní zamestnanci si zvykajú na nové priestory, ktoré sú v istých ohľadoch menej komfortné. Hoci sa pracovisko posunulo bližšie k centru mesta a má k dispozícii na Piešťany až luxusný počet parkovacích plôch, pre tých, čo nevlastnia autá a využívajú prímestské linky, je v nevýhodnejšej lokalite.

Ako aj doposiaľ v Piešťanoch vykonáva Sociálna pobočka všetky bežné úkony, k dispozícii je aj lekárska posudková činnosť. Pracovníčky úradujú každý deň vždy od ôsmej hodiny ráno. V pondelok sú úradné hodiny do šestnástej, v utorok a v piatok do štrnástej, v stredu do sedemnástej a vo štvrtok do dvanástej hodiny.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava