Rehabilitovali jubilejnú pacientku

  • Spravodajstvo
  • 22. júna 2017, 13:15
  • Autor:am

Rehabilitačné centrum Adeli Medical Center v Piešťanoch sa môže popýšiť významných jubileom. Vo štvrtok 15. júna tam totiž na pobyte privítali už desaťtisícu pacientku. Nechýbali balóniky, torta, dobré jedlo, zábava a aj prekvapenie, pričom oslavu si užili pacienti aj ich rodiny. Po úvodných slovách jedného z majiteľov zariadenia Cema Kilinca a konateľa Jozefa Jauru malými darčekmi a kyticou kvetov pracovníci prekvapili tri rodiny pacientov.

Pacientom na 9999. rehabilitačnom pobyte sa stala Greta Sophie Komanek z Braunschweigu v Nemecku. Na v poradí 10 001. rehabilitačnom pobyte sa zúčastňuje Marco Pio Vaiano zo S. Maria C.V. v Taliansku. Okrúhle jubileum však obsadila Slovenka. Verná pacientka Sabínka Fajnorová zo Starej Turej mala tú česť byť pacientkou na 10 000. rehabilitačnom pobyte.

Adeli Medical Center pôsobí v Piešťanoch od roku 2004. Poskytuje intenzívny a individuálny liečebný program, ktorý mimoriadne dobre vplýva na neurologické ochorenia pohybu (detská mozgová obrna u detí aj dospelých, úrazy mozgu a hlavy, mozgové príhody). Základom terapie je cvičenie v špeciálne upravenom obleku, ktorý má svoj základ v kozmickej medicíne.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín