Príjemné bývanie na kraji mesta pre mladých aj seniorov

  • Spravodajstvo
  • 30. decembra 2014, 09:51
  • Autor:vd

Chcete sa osamostatniť a hľadáte byt v Piešťanoch, ktorý vonia absolútnou novotou a je zabezpečený tak, že žiaden zlodej nemá šancu dostať sa nielen do vnútra, ale ani k vášmu autu? Hľadáte príjemné miesto, ktoré vám poskytne prežiť voľný čas a pokojné chvíle bez stresu? Našli sme ho za vás. Byt, ktorý hľadáte, sa nachádza na kraji mesta v novo zrekonštruovanom štvorposchodovom tehlovom bytovom dome na Žilinskej ceste číslo 77.

Od tejto číslovky je odvodený aj jeho symbolický názov – Sektor 77. Nachádza sa blízko rieky i Biskupického kanálu, na dohodenie kameňom od rekreačného areálu Bodona s jazdiarňou, kúsok od mesta, obchodnej siete, diaľnice, čerpacej stanice. Je pre tých, čo vlastnia auto, bicykel i zdravé nohy.
Jedno a dvojizbové byty sú ako ušité pre slobodných, ktorí túžia po samostatnosti, ale i seniorov, ktorým sa už zunovalo starať sa o prázdny rodinný dom, v ktorom osameli so svojím psíkom. Byty sú dômyselne usporiadané aj pre mladé páry. Poslúžia im ako štartovacie – s nízkymi nákladmi na energie. Všetky inžinierske siete – elektrické vedenie, voda, kanalizácia sú nové. Je tu satelitný rozvod so slovenskými i českými programami a čo je najdôležitejšie, budete si platiť len za teplo, ktoré sami spotrebujete. Každý byt je totiž uspôsobený ako samostatná energetická jednotka nezávislá na bytovom dome. V interiéri je ticho, nežiaduce hluky totiž eliminujú protihlukové plastové okná s nízkou priepustnosťou tepla. Bytový dom je zateplený, s novou fasádou. Ak patríte medzi milovníkov tancovania, môžete si tu aj zakrepčiť a sused vám pritom nebude búchať na stenu. V byte je totiž francúzska podlaha s vysokým záťažovým stupňom, ktorá zabezpečuje nízku krokovú hlučnosť.
Kuchyne nie sú síce veľké, ale nájdete v nich linku, varnú dosku so sklokeramickým panelom s päťročnou zárukou, odsávač pár a kvalitnú rúru na pečenie. Dres s odkladacou doskou sú z nerezu, je tu tradičná batéria aj osvetlenie linky.
Keď vojdete do kúpeľne, nájdete v nej sprchový kút s veľkosťou 90×90 centimetrov, umývadlo s batériou, WC kombi, ohrev teplej vody vám zabezpečí zásobník, nechýba prípojka na práčku. Celá kúpeľňa má moderné obklady aj dlažbu.
V každom z bytov sú interiérové dvere s obložkami a vchodové dvere odplašia zlodejov. Byty sú totiž vybavené certifikovanými bezpečnostnými a protipožiarnymi dverami SECURIDO.
Byt má pridelenú pivnicu, no pivničné priestory je možné aj prikúpiť. Každé poschodie a pivnice sú oddelené od schodiska uzamykateľnými protipožiarnymi dverami. K dispozícii je veľkoplošné, v noci osvietené parkovisko. Celý areál je chránený plotom. Cez bránu ovládanú diaľkovým ovládaním nie je možné vstúpiť bez vedomia majiteľov bytov. Areál kontroluje kamera, ktorá je súčasťou monitorovacieho systému mestskej polície.
V celom bytovom dome sa nachádza 28 jednoizbových bytov s výmerou od 25 do 28 m2, sú tu štyri dvojizbové byty s plochou po 45 m2, 32 pivníc pridelených k bytom a štyri naviac – na predaj. Na parkovisku je 28 parkovacích miest, k dispozícii je i päť garáží.
Ako sa k jednému z týchto bytov môžete dostať? A ako ho financovať? Spôsobov je viacero, najistejší je „keš“. Ale ak nemáte peniaze v hotovosti a po jednom z týchto bytov zatúžite, určite sa vám ho podarí získať. Po dohode s investorom je tu možnosť trojročného splátkového kalendára alebo si vybavíte hypotekárny úver či sumu prekryjete zo stavebného sporenia. Deväť bytov je predaných. Niektoré sú už rezervované, ďalšie sú ešte voľné. Preto ak sa vám niektorý zapáči, je lepšie si ho rovno zarezervovať.
Bývať v novom a svojom s pocitom bezpečia je dnes prioritou každého, kto hľadá nové príjemné bývanie.
O tom, ktorý byt je vhodný pre vás, sa dozviete, keď si kliknete na webstránku www.projecthousing.sk, alebo si dohodnite osobné stretnutie na telefónnom čísle 0908/766 594.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava