Pred Tescom paráda, za Tescom bordel

  • Spravodajstvo
  • 21. apríla 2016, 08:16
  • Autor:vd

Jarné upratovanie v záhradách, pri vodných plochách, ale aj na rôznych verejných priestranstvách je v plnom prúde. Túto vetu zrejme poznajú v piešťanskom Tescu len čiastočne. Platí pred Tescom, ale nie za ním. Množstvá plastových fliaš, vrecúšok a obalov lemujú okolie hypermarketu od južnej strany, kadiaľ do obchodu prichádzajú cyklisti a chodci.

„Ak by obchodný reťazec myslel nielen na zisk, ale aj na poriadok v okolí, inak by sa staral o znečistené plochy. Môj známy má záhradu hneď vedľa chodníka do Tesca, každý deň môže naplniť odpadkami smetný kôš. Viete – ono to určite nie je len o samotnom Tescu, ale najmä o darebákoch, nepoznajúcich slušnosť a vetu – daj to do koša. Lenže do akého, keď tu žiaden nie je?“ komentoval situáciu starší muž s plnými nákupnými taškami.

Na rozhádzané obaly i fľaše nielen za plotmi záhrad, ale aj na násype nadjazdu štátnej cesty prechádzajúcej popri hypermarkete, upozorňujú viacerí ľudia. V hustom poraste náletových drevín sú množstvá odpadkov. Nechali ich tam väčšinou ľudia bez domova, opilci a rôzne partie.

O stanovisko Piešťanský týždeň požiadal hovorkyňu obchodného reťazca, do uzávierky však neprišla žiadna odpoveď.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 16, ktoré je v predaji od 19. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava