Pešia zóna ožije hudbou

  • Spravodajstvo
  • 24. mája 2017, 08:13
  • Autor:ts

Už v piatok 26. a v sobotu 27. mája obsadí Námestie slobody v Piešťanoch dobrá hudba a príjemná atmosféra. Tak ako každý rok, aj tento otvorí letnú sezónu v kúpeľnom meste CityFest.

Víkend plný hudby spestria slovenské kapely Slniečko, Iné Kafe, Polemic, Medial Banana, Puding pani Elvisovej a iné. V sobotu sa do Piešťan opäť vráti Kali, ktorého mnohí považujú za jedného z najlepších raperov na Slovensku. Po roku do Piešťan prídu aj King Shaolin a nitrianska formácia Everlong.

Tohtoročnou novinkou je vstupné a ohradenie areálu. K ohradeniu sa organizátori rozhodli pristúpiť z bezpečnostných dôvodov. Symbolické vstupné je nevyhnutné pre pokrytie organizačných, technických a personálnych nákladov i honorárov umelcov, nakoľko podujatie je organizované súkromnými spoločnosťami a sponzorské príspevky už nedokázali pokryť náklady festivalu.

Zvýhodnenú permanentku na oba dni je možné zakúpiť do 24. mája iba za 6 eur (limitovaný počet 1000 ks, do vypredania zásob) v nasledovných predajniach: Espresso pod Lipou, stánok TIPOS v OD Prior, pohostinstvo Úspora, predajňa Yves Rocher, Lemon Bar a Leo cafe bar v Novom Meste nad Váhom. Deti do 10 rokov v sprievode rodičov majú vstup zdarma.

Festivalový areál uzatvoria od piatka 26. mája od 17.00 h a v sobotu od 13.00 h. Jednodňové vstupenky bude možné zakúpiť aj na mieste za 4 eurá. Upozorňujeme návštevníkov, aby si išli kúpiť lístky minimálne 30 minút pred koncertom ich obľúbeného interpreta, nakoľko sa pri vstupoch môžu tvoriť rady. Presné časy vystúpení nájdete na webstránke cityfestpiestany.sk.


SÚŤAŽTE O VSTUPENKY NA CITYFEST


Ak sa chcete zúčastniť festivalu CityFest, ktorý sa na Námestí slobody v Piešťanoch uskutoční v dňoch 26. a 27. mája 2017, posielajte SMS v tvare: win(medzera)cityfest(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660 do stredy 24. mája do 20.00 h. Cena spätnej SMS je 1,20 € s DPH. Dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku, budeme telefonicky kontaktovať. Službu SMS poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel