Osobnosť mesta aj s bohatým programom

  • Spravodajstvo
  • 13. apríla 2017, 14:23
  • Autor:inz

Tohtoročné odovzdávanie cien primátora sa uskutoční v noblesnom šate. V sobotu 6. mája o 19.00 h sa na pódiu Domu umenia Piešťany predvedú nielen ocenené osobnosti, ale aj známa moderátorská tvár či nadaní tanečníci.

Galavečer s názvom Osobnosť mesta Piešťany, na ktorom sa odovzdajú Ceny primátora za rok 2016, bude sprevádzať množstvo noviniek. Verejnosť sa môže tešiť na sprievodný program tak, ako ho viacerí poznáme z televíznej obrazovky pri obdobnom oceňovaní osobností. Pozvanie dokonca prijal aj známy slovenský športový moderátor Peter Varinský, ktorý slávnostným večerom bude sprevádzať.

Podujatie organizačne a technicky podporili spoločnosti Bona Publica, portál iHashtag.eu, KIA – IQ Cars Piešťany, Marius Pedersen, Rink, Agira a Slovenská chránená dielňa. Aj vďaka nim sa môže uskutočniť odovzdanie cien laureátom v úplne novom formáte.

Príležitosť ukázať svoj talent pred zaplnenou sálou Domu umenia dostanú aj mladí nadaní tanečníci v kultúrnom programe, ktorý sa uskutoční ako celok, spoločne s kino-projekciou počas celého galavečera. Prichystané sú aj jedinečné kované trofeje z distribúcie Bona Publica.

Pozvanie a partnerstvo prijali všetky oslovené médiá v meste (Piešťanský týždeň, zPiešťan.sk, PNky.sk), a tak budú obyvatelia o všetkom dostatočne a včas informovaní. Aby organizátori zabezpečili čo najväčší dosah myšlienky motivovať ocenených, ale aj mladých ľudí, regionálna televízia bude vysielať kompletný záznam galavečera spolu so zaujímavými rozhovormi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel