Obľúbené postavičky potešia deti i rodičov

  • Spravodajstvo
  • 14. júna 2017, 08:13
  • Autor:am

Motivovať malé deti, aby pekne jedli, bez problémov sa prezliekli či mali záujem napríklad o kreslenie, môže byť niekedy veľmi náročné. Rodičom pritom môžu výchovu uľahčiť aj animovaní kamaráti – obľúbené Disney postavičky.

Neodolateľné a stále žiadané Disney postavičky učarovali aj majiteľom novej predajne oblečenia na ulici Pod Párovcami v Piešťanoch. Vo svete sa Disney oblečenie totiž predáva v oveľa väčšom meradle, a tak im napadlo, prečo práve Slovensko by malo zaostávať.

Tunajšie deti majú rovnako rady Disneyho postavičky a tento tovar bol pre ne veľmi málo dostupný. Teraz sa jednoduchšie dostanú k oblečeniu s motívmi obľúbených hrdinov, ale Elsu, Olafa či Mimoňov nájdu aj na dáždnikoch, prezuvkách, teniskách, peračníkoch či prezuvkových vreckách.

Každé dieťa je jedinečné a vyberá si postavičku, v ktorej sa vidí. To môže pomôcť rodičom pri výchove a motivácii. Postavičky vraj určite pomôžu rodičom jednoduchšie presvedčiť ich ratolesť obliecť si tričko alebo nohavice. Detské motívy k deťom patria.

Aby sa deti mohli vynadívať na svojich obľúbencov, už vo štvrtok 15. júna od 13. hodiny môžu zavítať priamo pred novootvorený obchod na ulici Pod Párovcami 5190 (v pasáži za evanjelickým kostolom).
V nadživotnej veľkosti budú popoludnie spríjemňovať snehuliak Olaf z rozprávky Frozen a jeho žltý kamarát SpongeBob. Taktiež bude na deti čakať sladká odmena, parádna hudba, a kým sa budú detičky s úsmevom na tvári zabávať, rodičia si môžu pozrieť ponuku oblečenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava