Na šatne si policajti počkajú

  • Spravodajstvo
  • 17. septembra 2015, 12:23
  • Autor:am

Začiatkom júla zničil požiar bývalú diskotéku na Teplickej ulici v Piešťanoch a zasiahol aj šatne mestských policajtov v susednom objekte, čím znemožnil ich používanie. Zaujímalo nás, či sa už na rekonštrukcii pracuje a kde sa muži zákona pripravujú do služby.

Policajti si po príchode na pracovisko vyzdvihnú kľúče, idú sa prezliecť do miestnosti vzdialenej niekoľko ulíc, vrátia sa a až potom nastúpia do služby. Medzi provizórnou šatňou a hlavným sídlom sa presúvajú aj počas dňa, napríklad keď počas zmeny zmoknú.
Ohňom poškodené šatne zívajú prázdnotou, steny sú mokré a úpravy sa dočkali len strešné plechy, zaistené páskou. S otázkou o rekonštrukcii sme sa obrátili na zastupujúceho náčelníka Petra Gogola. Ten o nej informácie nemá, odkázal nás na vedenie mesta. „Prezliekame sa v mestskom kultúrnom stredisku na Ulici Alexandra Dubčeka,“ povedal P. Gogol.
V akej fáze je úprava pracoviska, nás informovala hovorkyňa radnice Eva Bereczová: „Zatiaľ sa miestnosť provizórne zastrešila, aby nezatekalo. Pozreli si ju projektanti, objednávka na projektovú dokumentáciu je napísaná, ale ešte sa nič nerealizuje.“ Ako dlho rekonštrukcia potrvá? „Projektovú dokumentáciu jej tvorcovia odovzdajú do konca októbra a ďalší postup závisí od nej,“ dodala hovorkyňa. Na nové šatne si policajti ešte niekoľko mesiacov počkajú.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 38, ktoré je v predaji od 16. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín