K tankovému pivu U Čiernej Pani aj pivné špeciality

  • Spravodajstvo
  • 4. marca 2016, 12:01
  • Autor:pr

Nepasterizované pivo Pilsner Urquell priamo z pivného tanku, rôzne pivné špeciality a navyše v príjemnom prostredí. Neznie to lákavo? To všetko nájdete v reštaurácii U Čiernej Pani na Teplickej ulici.

Reštaurácia, ktorá donedávna fungovala ako Grande Gusto sa vrátila k bývalému, no stále populárnemu názvu U Čiernej Pani. „U mnohých Piešťancov stále rezonoval názov U Čiernej Pani, takže sme sa k nemu rozhodli vrátiť,“ prezradil prevádzkar reštaurácie Daniel Ondrejka.

Hlavnou novinkou reštaurácie U Čiernej Pani je, že si milovníci piva môžu pochutiť na nepasterizovanom pive Pilsner Urquell priamo z pivného tanku. „Chceli sme vyplniť medzeru na trhu. Niečo také v Piešťanoch doteraz nebolo a rozhodli sme sa vybrať touto cestou. Netreba ani hovoriť, že Plzenský prazdroj jedno z najlepších pív, ak nie najlepšie. Nepasterizovaná „Plzeň“ priamo z tanku nie je dostať široko ďaleko. Našou ideou bolo posunúť čapovanie piva na vyšší stupeň a dať tomu inú kultúru. Verím, že si u nás pivní fajnšmekri prídu na svoje,“ povedal D. Ondrejka.

U Čiernej Pani si môžete nechať pivo načapovať rôznymi spôsobmi a personál dôkladne zaškolil majster svojho remesla. „Bol u nás sládek, Dr. Ján Píry. Ten je kapacitou vo svojom obore a v pivnej brandži je uznávaným odborníkom. Dôkladne zaškolil našich zamestnancov, pretože čapovanie piva je doslova alchýmiou,“ vraví prevádzkar reštaurácie.


K dobrému pivu nepochybne patrí aj výborné jedlo a aj jedálny lístok reštaurácie U Čiernej pani prešiel obmenou. „Zamerali sme sa viac na pivné špeciality. Návštevníci si u nás môžu pochutnať na dobrotách, ako je pivný syr, romadúr, ančovičky, pečené kolienko, rebierka, tataráčik či ďalšie pochúťky. Nájdete u nás všetko, čo k dobrému pivu patrí.“
V príjemnom prostredí reštaurácie U Čiernej pani si takisto môžete užiť rodinné oslavy, firemné večierky, slávnostné posedenia, či ďalšie spoločenské príležitosti. Pravidelne sa tu budú premietať športové prenosy a onedlho bude otvorená krytá terasa. „Chystáme aj novú webovú stránku. Tam nájdete všetky podrobné informácie o pive, ktoré čapujeme a rôznych spôsoboch čapovania. Takisto jedálny lístok, nápojový lístok, denné menu, fotogalérie. Novinky môžete sledovať aj na facebookovom profile U Čiernej Pani,“ zakončil D. Ondrejka.

Otváracie hodiny:


pondelok – štvrtok 11:00 – 23:00
piatok – sobota – 11:00 – 01:00
nedeľa 15:00 – 22:00

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel