Havranov dnes čaká tradične atraktívny súboj s Nitrou

  • Hokej / Šport
  • 18. septembra 2015, 12:01
  • Autor:ts - shk 37

Štart do Tipsport Ligy sa havranom vydaril na výbornú a už dnes budú môcť hokejisti ŠHK 37 Piešťany domácim fanúšikom opäť predviesť výborný bojovný výkon, ako tomu bolo v prvom domácom stretnutí proti Žiline.

Dnes totiž čaká piešťanských hokejistov HK Nitra a zápasy s "corgoňmi" stoja vždy za to. V tradične búrlivej atmosfére si obe mužstvá vždy siahnu až na dno a nič si nedarujú. Očakáva sa, že hostí príde opäť povzbudiť ich fanklub a tak by stálo za to, ukázať Nitranom, KTO JE V EASTON ARÉNE DOMA?

Piešťanskí hokejisti v prvých zápasoch hrali divácky atraktívny hokej plný nasadenia, dravosti, ale i pekných kombinačných akcii. A práve taký hokej by havrani chceli v tejto sezóne praktizovať, čo je výborný odkaz pre divákov. Práve im sa taký hokej jednoznačne musí páčiť. V drese súpera budú môcť diváci vidieť napríklad Jozefa Stumpela, či bývalého reprezentačného obrancu Petra Podhradského. Pikantný môže byť aj súboj Jakuba Ručkaya s Tiborom Kutálkom, ktorý v minulej sezóne nastupovali u svojho terajšieho protivníka a ich súboje boli viac než vyhecované. Sčítané podčiarknuté, zápasy Piešťan s Nitrou ponúknu divákom vždy skvelý zážitok a určite by ste na tribúnach Easton arény nemali v piatok o 18.00 h chýbať.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava